kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Alex Trabzon'a

Kendisiyle ve kulübüyle anlaşma sağlanan Alex konusunda küçük pürüzler kaldığı bildirildi. Genç yıldız dün Mineiro maçında oynatıldı

Fenerbahçe'de Alex transferi rötarlı gerçekleşiyor. Bu oyuncuyu getirmek ve Fabiano'yu da almak için Brezilya'ya giden yöneticiler Hakan Bilal Kutlualp ile Mahmut Uslu, Fabiano konusunda elleri boş dönerken Alex'i bitirme noktasına getirdiler. Sarı-lacivertli yönetimden gelen haberlere göre Alex'in transferi konusunda küçük pürüzler kaldığı ve bu oyuncunun 1 hafta sonra geleceği bildirildi. Buna göre Alex, pazar günkü İstanbulspor maçında yok ama gelecek hafta Trabzon deplasmanında takımdaki yerini alabilecek.

Santos'la maça çıktı
Santos kulübü ikinci yarısı dün başlayan Brezilya Şampiyonası'ndaki Atletico Mineiro maçında Alex'i de oynattı. 90 dakika forma giyen genç yıldız, 3-3'lük maçta futboluyla göz doldurdu. Santos teknik heyetinin, yönetime Alex'in satılmaması için rapor verdiği de öğrenildi. Ancak F.Bahçe'nin cazip teklifine "Hayır" diyemeyen yöneticilerin bu talebi geri çevirdikleri bildirildi. Alex'in bonservisinin yarısı Santos, yarısı ise bir menajerlik şirketinde.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır