kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Kolay değil

G.Saray'ın hocası, bizzat izlediği CSKA için, "İlk maçta iyi bir sonuç alamazsak, rövanşta bu ateşli seyirci önünde zorlanırız. Dikkatli olmalıyız" yorumunu yaptı

'Bu futbol ölçü değil'
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki akşam Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakiplerini belirleyecek CSKA Sofya-Pyunik maçını izledi. Deplasmanda 2-0 kazanan Bulgar ekibi, ikinci maçı da 1-0 alarak Cimbom'a rakip oldu. Terim'in, CSKA değerlendirmesi ise şöyle "Oynadıkları futbol bizim için ölçü değil. İlk maçtaki skorun avantajını korumayı düşündüler. Dikkat edilmesi gereken oyuncular var. Rakibimiz kolay lokma değil. Özellikle Sofya'daki ikinci maçta bu ateşli seyirci önünde zorlanabiliriz. Kendi sahalarında bile 9-10 kişiyle savunma yapıyorlar.

'Terim'in canı sıkıldı'
Bu yüzden evimizdeki ilk maç büyük önem taşıyor. Büyük hedeflerimiz var. Ve bunlara ulaşmak için öncelikle CSKA'yı geçmeliyiz." Maç hakkında ilginç yorumlar yapan Bulgar basını "Terim'in canı sıkıldı. Bitime 10 dakika kala çıktı" diye yazdı. CSKA'nın futbolunu eleştiren gazetelerden 7 Dni Sport, Terim'le mini bir söyleşiye yer verdi. Haberin bir bölümünde Terim, "Ben de size bir soru sorabilir miyim? CSKA Sofya'nın hangi takımı daha iyi. Bugün izlediğimiz mi, yoksa Milan'a karşı oynayan takım mı?" sorusunu Bulgar gazatecilere yöneltti.

Levent TÜZEMEN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır