kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

İlhan'ı bekleyemeyiz

Beşiktaş 2.Başkanı Güreli, "Bu saatten sonra ucuz santrfor alınmasına karşıyım. Alınacak adam yatırımların sigortası olacak. Nanni'de ciddiyiz, Elber de olabilir" dedi

Hedeflerimiz büyük
Beşiktaş 2.Başkanı Hüsnü Güreli, santrfor transferi ile ilgili olarak, "Forvette sorun olduğunu herkes görüyor. İlhan'ı bekleme lüksümüz yok. Nanni ile ciddi olarak ilgileniyoruz, Elber de olabilir, bir başkası da. Çok iyi ve ismi olan, geçen sezon da kenarda oturmamış bir santrfor alacağız. Bu iş 2-3 haftaya bitecek. Taraftar Hüsnü Güreli olarak konuşuyorum. Ben bu saatten sonra ucuz santrfor alınmasına karşıyım. Bu kadar milyon dolar yatırım yaptıktan sonra, çok iyi santrfor almam lazım ki, bu takımı tamamlasın.

Nanni bitiyor
Şampiyonlar Ligi'nde büyük hedeflerimiz var. Alacağımız santrfor da bizim için bir yatırım olacak. Bir zincirin son halkasını tamamlamadan, kilit vuramazsınız. Diğer yaptığınız bütün yatırımlar boşa gidebilir" dedi. Arjantin'in Ole gazetesine konuşan Velez'in 2.başkanlarından Pizaglio ise, "Nanni'ye Beşiktaş'a gidip gitmek istemediğini soracağız" diye konuştu. Pürüz çıkmazsa Nanni'nin Pazar günü gelmesi bekleniyor.

Galip ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır