kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Karı-Koca olarak bittik

Derya Baykal, eşi Ferhan Şensoy'la evliliğinin artık sadece evlilik cüzdanında kaldığını belirterek "Ferhan ile karı-koca olarak bittik. Bundan böyle iki meslektaş, iki arkadaşız" dedi

Onlar yıllardır el ele, omuz omuza vermiş, hayatı iyi günde kötü günde paylaşmış bir çiftti. Tiyatroya aşıktılar, birbirlerine aşıktılar, çocuklarına aşıktılar. Derya Baykal'ın ilk evliliğinden olan oğlu Mert ve kızları Derya ve Ferhan ile birlikte kurdukları dünya çok özel, çok güzeldi. Bu güzel aile fotoğrafı yaydığı imajla reklamlara bile taşındı ve çift çocuklarıyla birlikte uzun süre bir bankanın reklam filmlerinde oynadı.

Ama bu dört dörtlük aile tablosuna zaman zaman Ferhan Şensoy'un çapkınlıklarının gölgesi düşmeye başladı. Derya Baykal ise bu konularda hiçbir zaman yorumda bulunmadı. Ama bir gün-belki de o gün Derya Baykal'ın taşma noktasıydı- bir canlı yayında, milyonların karşısında aldatıldığını itiraf etti.

DAHA ÖNCE DE ALDATMIŞTI
Daha önce de eşi tarafından fiziksel olarak aldatıldığını, bundan kaynaklanan tüm sorunları aile içinde yaşadıklarını ve eşinin kaçamaklarını tek gecelik ilişkiler olarak gördüğü için önemsemediğini söyledi.

Peki ne olmuştu da 'durumu hep idare eden' Derya Baykal konuşmaya başlamıştı?Baykal, ciddi sağlık sorunları geçirdiği bir dönemden hayata bakışı değişen bir başka kadın olarak çıkmıştı. İşte evlilikleri ile ilgili sorunların aile dışına taşıp konuşulmaya başlaması da bugünlere rastladı. Geçtiğimiz kış başında, Park Orman içinde Kabare Majör çatısı altında kabare yapmaya başlayan Baykal'ın mekanın sahibi Ömer Pakel ile sık sık birlikte olması ve belki de o günlerde yaşadığı sorunları onunla paylaşması ilginç dedikoduları gündeme getirdi. Neler oluyordu? Derya Baykal eşini aldatıyor muydu? Bütün bunlar konuşulurken Ferhan Şensoy hiç ortalarda yoktu, hiç konuşmuyordu. Sonra Derya Baykal Bodrum tatiline kızları ile birlikte çıktı. Üstelik yanlarında Ömer Bey vardı.

Derya Baykal "Ömer Bey"li dedikoduları yine yalanladı. Ve önceki gün İstanbul'dan Bodrum'a eşi Ferhan Şensoy ile birlikte hareket etti. Kızları zaten Bodrum'daydı. Birlikte çıkılan bu seyahat, "Buzlar çözülüyor" şeklinde yorumlanabilirdi belki ama Derya Baykal, "Karı koca olarak bittik. Evliliğimiz sadece kağıt üzerinde devam ediyor" dedi.

Evliliklerinin bu noktaya gelmesinde aldatılmasının dışında da nedenler olduğunu söyleyen Baykal, "Bunlar nasıl sorunlar?" sorumuza ise şu yanıtı verdi "Biz de her evlilikte olan sorunları yaşadık. Dünya görüşlerimizin farklılığından tutun da birbirimizi mutlu edememeye kadar bir çok sorunumuz var. Üstesinden gelemiyoruz. Henüz boşanmak için karar almadık ama belki de yarın boşanırız. Zamanın neler getireceğini biz de herkesle aynı anda göreceğiz."

ÇOCUKLAR İÇİN BOŞANMADIK
Bugüne kadar boşanmamalarının nedenini çocuklarına bağlayan Derya Baykal, "Ortada çocuklar var. Boşanmak o kadar kolay mı? Boşanabiliriz de ama bu çocuklar için en uygun zamanda olur. Biz burada Ferhan ile birlikte fedekarlık yaparak çocuklarımızın ruhsal çöküntüye girmemesi için çalışıyoruz. Çocuklarımızın hayatlarının alt-üst olmaması için Ferhan'la birbirimizin yüzüne bakabiliyoruz ama birileri çıkıp benim başka bir adamla beraber olduğumu yazıyor. Bu büyük bir haksızlık" diyerek tepkisini dile getirdi.

Kendisinin Ferhan Şensoy tarafından aldatılmış olmasının kendisinin de eşini aldatacağı anlamına gelmeyeceğini belirten Derya Baykal, "Hakkımda söylenenleri biliyorum. Kocamdan intikam aldığım düşünülüyor. Ben bana yapılmasını istemediğim hiçbir hareketi başkasına yapmam. Başka bir adamı seversem boşanır, keyfime bakarım. Hele hele elimde boşanmak için çok güzel bir neden varken neden boşanıp başkasıyla beraber olmayayım? Ben basit bir kadın mıyım ki evliyken başkasıyla beraber olayım. Benim Ömer Pakel ile birlikte olduğumun düşünülmesi beni basit kadın yerine koymaktır"dedi.

KIZLARIM HER ŞEYİN FARKINDA
Ferhan Şensoy'un kendisini aldatmasından sonra aralarındaki karı-koca anlayışının sona erdiğini söyleyen Derya Baykal, Ömer Pakel konusunda da şöyle konuştu "Kızlarım Ömer ile adımın anılmasından dolayı baskı altında. Koca koca kızlar. Okula gidiyorlar, arkadaşları var. Neyin ne olduğunu bilecek yaştalar. Yarın okulda bir arkadaşı benim hakkımda bir laf ederse benim kızlarımın gireceği psikolojik çöküntünün hesabını kim verecek? Ömer benim hem arkadaşım hem de iş ortağım. Karşılaştığım yerde selam vermeyecek miyim, oturup bir şeyler içmeyecek miyim?

ÖMER PAKEL İLK KEZ KONUŞTU

Derya işime ortak hayatıma değil!
Ömer Pakel ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu Derdimi kimseye anlatamıyorum. Yıllardır sanat dünyası ile iç içe olan bir insanım. Birine dönüp yan bakmadım. Hiçbir sanatçı ile ilişkim olmadı. Hele evli ve çocukları olan bir kadınla nasıl beraber olurum? Çıkan haberler yüzünden işimi aksatmaya başladım. Çok üzülüyorum ama yapabileceğim bir şey yok. Yargısız infaz yapıyorlar. Derya hanım benim iş ortağım. Geçtiğimiz yıl Park Orman'da Ferhan Şensoy'un da oynadığı 'Kabare Majör'ü sahneye koyduk. Aynı projeyi bu yıl da devam ettirmek istiyoruz. Ferhan Şensoy'la da sürekli bir aradayız. Derya Hanım ile birlikte olsam hiç farkına varmaz mı? Bodrum'da tesadüfen karşılaştık. Nerde kaldığını dahi bilmiyorum. Çocukları ile birlikte tatil yapıyordu. Bir süre oturup sohbet ettik. Sonuçta benim iş ortağım. Gördüğüm yerde selam vermesem olur mu?

Mehmet ÇALIŞKAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır