kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Şehit eşleri teselliyi birbirlerinde aradı

Mardin'de önceki gece yapılan el bombalı ve otomatik silahlı saldırıda şehit olan polis memurları Mürsel Hacıoğlu ve Ramazan Yasdı için Mardin'de bir cenaze töreni düzenlendi.

Saldırıyı gerçekleştiren PKK/KADEKliler'in yakalanabilmesi için il merkezi ve çevresinde özel harekat timlerinin de katıldığı geniş çaplı bir operasyon başlatılırken, yaralı polis memurunun sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen cenaze törenine şehit polislerin cenazeleri Türk bayrağına sarılı olarak mesai arkadaşlarının omuzlarında getirildi.

Mürsel Hacıoğlu'nun eşi Naciye, çocukları Gözde (4), Feyza (7) ve Samet (8), Ramazan Yasdı'nın eşi Fatma ve 3 yaşındaki kızı Edanur tören sırasında gözyaşlarına boğuldu. Şehit polis memurlarının eşleri baygınlık geçirirken, onları teskin etmek bayan memurlara düştü. Bir ara iki şehidin eşi biribirlerinin boynuna sarılarak hüngür hangür ağlayınca, çevredekiler gözyaşlarına hakim olamadı.

Törende konuşan Mardin Valisi M.Temel Koçaklar, "KADEK yandaş ve yardakçıları susturulacak ve gerekli ceza verilecektir" dedi.

Mürsel ACAY - Hıdır AVUKA - Ersin RAMOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır