kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Ölüm, bu kadar ucuz olabilir mi?

Bariyersiz istinat duvarına bisikletiyle çarpan Emre, 6 metreden düşerek öldü

İzmir'de çarpık kentleşmenin sonucu olarak, istinat duvarının üzerinde bariyer bulunmaması küçük İsmail'in hayatına malolurken, yakınları sinir krizi geçirdi. Önceki gün akşam saatlerinde, Limontepe 9693 Sokak'ta arkadaşlarıyla bisiklete binen İsmail Emre Altuner, sokağın yanındaki yokuştan hızla aşağı inmeye başladı. Bir süre sonra bisikletinin kontrolünü kaybeden küçük çocuk, caddenin kenarındaki, toprak kaymasını engellemek için yapılan istinat duvarına çarptı.

BETON ZEMİNE ÇAKILDI
Çarpmanın şiddetiyle önünde bariyerleri olmayan 6 metrelik duvardan aşağı uçan İsmail Emre Altuner, beton zemine çakıldı. Ağır yaralanan talihsiz çocuk çevredekilerin yardımıyla Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

5 SAATLİK AMELİYAT
İlk müdahalesi yapıldıktan sonra hemen ameliyata alınan İsmail Emre Altuner, 5 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Vücudunda çok sayıda kırık olan küçük İsmail, sabaha karşı 04.00 sıralarında yaşam savaşını kaybetti. Çocuklarının öldüğünü duyan yakınları sinir krizleri geçirirken, hastane yönetimi tüm bu acının üstüne bir de ameliyat masraflarının ödenmesini istedi.

HASTANE PARA İSTEDİ AMA YOK
Günlük işlerle geçimini sağlayan baba Arif Altuner, "Bizim hiçbir sosyal güvencemiz yok. Oğlumun acısı zaten yetti. Hastane masrafları için milyarlardan bahsediyorlar. Ben ne yapacağım" diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Kadir KEMALOĞLU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır