kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Çıldırtan ikramiye

İtalyan lotosunda ikramiye 70 milyon dolara çıkınca bayilerin önünde uzun kuyruklar oluştu. Komşu ülkelerden bile loto oynamaya gelen var

İtalya'da son günlerde herkes loto bayilerinin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Sadece İtalyanlar değil komşu ülkelerden gelenler de loto oynamak için dakikalarca kuyruk beklemeyi göze alıyor. Bunun nedeni, loto ikramiyesinin Avrupa tarihinin rekor seviyesine ulaşması. Geçtiğimiz hafta 66 milyon dolara ulaşan lotoyu bilen çıkmayınca ikramiye bu haftaya devretti ve büyük ödül 70 milyon dolara yükseldi. İtalya'nın milli piyangosu Superenalotto'da geçen hafta başından beri satışlar yüzde 60 arttı.

6 DOĞRU RAKAMI BİLEN KAZANACAK
İtalyan yetkililer, loto başladığından beri ilk kez 22 hafta boyunca büyük ikramiyeyi kazanan bir kişi çıkmadığını belirtiyor. Yüzlerce euroluk kupon oynayan meraklılar, 1-90 arası 6 rakam işaretliyor. Çekilişte bu 6 rakamı tuttururlarsa ikramiyeyi kazanıyorlar. Bu haftaki çekiliş için 92 milyon bilet satıldığını belirten yetkililer, "Çevre ülke vatandaşları da piyango kuyruğuna girmeye başladı. Avusturya ve Almanya'dan birçok kişi bilet almak için ülkemize geldi" diye konuştu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır