kapat
08.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Monroe "gerçek seks"i yaşamamış

Marilyn Monroe.. O, bundan 41 yıl önce hayatını kaybetmiş olsa dahi, dünya sinemasının en başarılı isimleri arasında yer alıyor.

Başarısının yanısıra, güzelliği de hafızalardan silinmiyor. Hâlâ, birçok model, onun 40 yıl önce çekilen fotoğraflarındaki gibi poz vererek dergilere kapak oluyor. Hayatı sırlarla dolu olan ve ölümü de halen gizemini koruyan Monroe, sanılanan aksine çok mutsuz bir hayat geçirmiş. Yaşadığı her şey uzaktan çok renkli görünse de, o aslında çok mutsuzmuş. Avusturya'nın Krone gazetesindeki bir habere göre, Monroe hiçbir ilişkisinde mutluluğu yakalayamadı. Bunu basına yansıtmayan ve en yakın arkadaşlarıyla paylaşan Monroe'nun sırrı kısa süre önce ortaya çıktı. Buna göre, seksi aktrist yaşadığı hiçbir cinsel ilişkide orgazm olmadı. Hatta hayatına birçok erkek girse de, hiçbiri onu tatmin edemedi. Bu nedenle de gerçek mutluluğu bulamamaktan yakınarak, lezbiyen ilişkiyi denedi.

İKİNCİYİ İSTEMEDİ
Gazetedeki habere göre; Monroe'nun yine o dönem meşhur olan aktrist Joan Crawford ile çok samimiydi. Bir gece, davetli oldukları bir kokteylden çıktıktan sonra, Crawford'un evine gittiler. İkisi de alkollüydü. Hiç konuşmadan yatak odasına yöneldiler ve sevişmeye başladılar. Crawford, zevk alıyordu ancak alkolün etkisiyle kendini yatakta bulan Monroe bir an önce kalkmak istiyordu. Zaten sabah olmasını beklemeden evden ayrıldı. Kendi evine gitti ve uzun süre dışarı çıkmadı. Bir sonraki karşılaşmalarında Crawford yeniden birlikte olmak istedi. Monroe bu kez reddetti ve kadınlarla cinsel ilişki yaşamaktan hoşlanmadığını, o gece olanlar için pişmanlık duyduğunu söyledi. Crawford çok sinirlendi ve bir daha da hiç görüşmediler.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır