kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

KEMAL DİNÇER


Destek ve başarı

Son Divan Kurulu toplantısında da iyice su üzerine çıktığı gibi Fenerbahçe camiasında bazı kesimlerin başkan Yıldırım'la olan hesaplaşmaları ve kişisel çekişmeleri halen sürmekte. Bugün için bunlar artık gereksiz ve kulübe zarar vermekten başka hiçbir getirisi de yok.

Fenerbahçe futbol takımı, geçtiğimiz sezon en kötü dönemlerinden birini yaşadı. Bu dönemde önemli yönetim yanlışları yapıldı, büyük bir çekişme ve sevgisizlik ortamı camiayı kapladı, çok kişinin kalbi kırıldı. Bunların hepsini kabul ediyorum. Benim de içerisinde bulunduğum bir çok kişi ve camianın ileri gelenleri de en başta Sayın Yıldırım'ı sorumlu tutarak bunu en ağır şekilde eleştirdik. Neticede başkan bu hatalarının bedelini de ödedi.

Ancak bir hesap bir kere ödenir. Bunu sürdürmenin ne kimseye, ne de kulübe faydası yok, aksine çok zararı var. Hele Sn. Yıldırım'ın "Mart ayından sonra yokum" beyanından sonra alternatif olduğunu düşünenlerin 7 aylık önümüzdeki dönemi seçimler, yeni kaynaklar, projeler düşünerek ve modellerini tartışarak geçirmeleri gerekir.

Kıyat'ın çıkışı gereksizdi
Görevde olduğu sürede çizdiği profil, saygınlık ve kişiliğiyle çok saygı duyduğum Sn.Atilla Kıyat'ın da istifasının üzerinden bunca zaman geçtikten sonra Divan Kurulu toplantısında yaptığı çıkışı da gereksiz buluyorum. Bunca zaman birlikte görev yaptığı arkadaşlarını uyarmak niyeti varsa bunu istifa ettiği yönetim kurulu toplantısında açıkça dile getirmesi daha uygun ve yapıcı olurdu.

Neticede günümüz ekonomik gerçekleri içerisinde ciddi fedakarlıklar yapılarak en iyi kadro kuruldu, başına da kariyerli bir hoca geldi. Camiayı açlığını duyduğu şampiyonlukla ilgili ilk pırıltılar da gelmeye başladı. Bugün camia mutlak başarı bekliyor. Bunun için de herkesin ve her kesimin kenetlenmesi gerekmekte. F.Bahçeli'nin bundan başka bir beklentisi de yok.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır