kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Rekor kırarız

Yılın 11 altın adamı arasına giren Cordoba, "Bu sezon daha az gol yiyerek rekorumuzu kırar şampiyon oluruz. Şampiyonlar Ligi'nde hedef final"dedi

Işık Sigorta tarafından yılın 11 altın adamı arasına alınan Beşiktaş kalecisi Oscar Cordoba, ilginç açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, "Gelecek yıl daha az gol yiyerek kendi rekorumuzu kırar şampiyon oluruz" dedi.

Kolombiyalı kaleci, bu ödülde tüm arkadaşlarının payı olduğunu belirterek, "Önümde çok iyi bir defans var. Onlar olmasa ben bugün bu başarıyı yakalayamazdım. Bu ödülde Zago, Ronaldo, A.Yıldırım, Ali Eren, Tolga başta olmak üzere bütün arkadaşlarımın katkısı var" dedi.

Daha da güçlendik
Cordoba, Arsenal olayı konusunda da, "Evet Arsenal'ın teklifine sıcak bakmıştım. Hepimiz profesyonel oyuncularız. Bu transfer gerçekleşmedi ama Beşiktaş'ta kalmaktan çok mutluyum" diye konuştu.

Siyah-beyazlı ekibin daha da güçlendiğini belirten Cordoba, "En büyük hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak. Defans olarak geçen yıl yediğimiz golden daha az yiyerek rekorumuzu kıracağız ve şampiyon olacağız" dedi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır