kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Transfere fren

Canaydın-Terim zirvesinde "Transferi durduralım. Şampiyonlar Ligi'ne girince bakarız" görüşü çıktı

İkiden sıfıra indi
Liverpool maçına kadar mutlaka orta saha ve forvete birer takviye arayan Galatasaray'da, İngiltere beşincisi karşısında alınan 2-1'lik galibiyet planları değiştirdi. Karşılaşma sonrası biraraya gelen başkan Özhan Canaydın ve teknik direktör Fatih Terim'in transfer konusunu masaya yatırdıkları öğrenildi. Bu zirveden çıkan karar "Transfere şimdilik fren" şeklindeydi.

Maddiyat ağır bastı
Başkan Canaydın'ın "Mutlaka futbolcu istiyor musun? Maddi konuda zorlanmayalım" sözlerinden etkilenen Fatih Terim'in "Madem maddi yönden zorlanacağız, o zaman transfer yapmadan bu takımla devam edeyim. Ancak ön elemeyi geçtiğimiz zaman yine de bir oyuncu takviye edelim" yanıtını verdiği öğrenildi. Başkan da bunu onaylayınca transfer askıya alındı.

Liste yarın veriliyor
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için yarın Türkiye saati ile 13.00'e kadar listesini UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılıların transferi aceleye getirmemek için böyle bir taktik güttükleri, böylece Riquelme (Barcelona) ve Yıldıray (Leverkusen) için isteksiz davranıp fiyat düşürmeye çalışacakları da sızan haberler arasında

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır