kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Fabiano olmazsa Aloisio

F.Bahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Brezilya'ya gitmeden önce PSG'nin santrforu için söz aldı. Daha önceden anlaşmaya varılan İranlı Vahedi ise bugün idmana çıkıyor

Stepnede tutuyorlar
Yabancı forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de şimdi de Paris SG'nin Brezilyalı santrforu Aloisio gündeme geldi. Hakan Bilal Kutlualp'le birlikte Alex Fabiano için Brezilya'ya giden Mahmut Uslu'nun bu seyahat öncesi Paris SG'li yöneticilerle Aloisio için temas kurduğu bildirildi.

PSG'de 14 gol attı
Sarı-lacivertli yönetim, Fabiano'nun yüksek olan maliyetinde indirim sağlayamazsa rotayı bu oyuncuya çevirecek. Paris SG'nin şartların uygun olması halinde Brezilyalı futbolcuyu satabileceği kaydedildi. 28 yaşındaki Brezilyalı Aloisio, St.Etienne'den geldiği ve iki sezondur oynadığı PSG'de 54 lig maçında 14 gol attı.

Vahedi geri geldi
F.Bahçe'nin Almanya kampı sırasında İstanbul'da anlaşmaya varılan ancak birkaç gün bekledikten sonra ülkesine dönen İranlı solbek Ali Rıza Vahedi'nin de bugünkü antrenmana çıkacağı açıklandı. Bu arada teknik direktör Daum, dünkü idmanda hücum organizasyonu üzerinde durdu. Çalışmaya sakat Volkan ve Ali Güneş katılmadı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır