kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Fatih'e şok teklif

F.Bahçe'de Daum ile başkan Yıldırım, hırçın yıldıza kaptanlık önerisi götürdü. Fatih Akyel de "Ogün'ün hatalarını yapmam" diyerek görevi kabul etti

Önce bize söz ver
F.Bahçe'de şu andaki iki kaptan Ümit Özat ile Yusuf'un lig başladıktan sonra büyük olasılıkla yedek kalacak olması bu görev için arayışlara neden oldu. Daha önce Van Hooijdonk ile Fabio'nun isimlerinin de geçtiği kaptanlık için başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Daum, Fatih Akyel ismi üzerinde görüş birliğine vardılar. Daha sonra bu ikili yıldız oyuncuyla bir araya gelerek, yeni görevini kendisine tebliğ ettiler. Görüşmede Yıldırım'ın "Kaptanlığa seni getireceğiz. Ama senden dilimiz çok yandı. Kaptan agresif olmaz. Bu konuda söz verirsen görev senindir" dediği öğrenildi.

Ogün gibi olmayacak
Fatih'in de bunun üzerine, "Hiç merak etmeyin. Size söz veriyorum. Bana güvenebilirsiniz. Ogün'ün yaptığı hataların hiçbirini yapmayacağım" yanıtını verdiği bildirildi. Bu arada F.Bahçe'nin dün sabah yapılan çalışmasında Daum, kadroda düşünmediğini açıkladığı Rebrov'u ilk 11'de denedi. Fatih'in cezalı, Ali Güneş'in de sakat olduğu için oynayamayacağı İstanbulspor maçı öncesinde Kemal'i orta alandan savunmanın sağına çeken Alman teknik adam, Ukraynalı yıldızı orta alanda oynattı.

Haydar PINARCI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır