kapat
06.08.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

GREENCARD

Sahte İGDAŞ kimliği gösterip soygun yaptılar

Kar maskeli iki kişi işadamını evinde bıçakla yaraladı. Gaspçılar, paraları ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı

Soygun yapmak için her yolu deneyen gaspçıların son kurbanı, 60 yaşındaki tekstil atölyesi sahibi İdris Serhatoğlu oldu. Bahçelievler, Siyavuşpaşa mahallesinde gerçekleşen gasp olayı önceki gece saat 2000 sıralarında meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası İdris Serhatoğlu evde yalnız olduğu sırada, kapı çaldı. Serhatoğlu, kapı açmadan kim olduklarını sordu. Kapıdakiler, İGDAŞ'tan geldiklerini söyleyince, tereddüt etmeden kapıyı açan Serhatoğlu, karşısında kar maskeli ve eli bıçaklı iki kişiyle karşılaştı. Bıçak zoruyla içeri giren iki gaspçı, İdris Serhatoğlu'nu etkisiz hale getirmek istediler. Kendilerine direnen Serhatoğlu'nu kolundan ve bacağından bıçakla hafif şekilde yaralayan gaspçılar, ellerini ve ayaklarını koli bandıyla yapıştırdılar.

YARALI OLARAK KURTULDU
İşadamının evinde para ve değerli eşya arayan soyguncular, 2 bin dolar, bin EURO, 600 milyon lira ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra, geldikleri gibi kapıdan çıkarak, kayıplara karıştılar. Şehir eşkiyalarının evden ayrılmasından sonra İdris Serhatoğlu, 2 saat süre uğraştıktan sonra, yaralı bir halde bantlardan kurtulmayı başardı. Evinin camından seslenerek, çevreden, komşulardan yardım isteyen İdris Serhatoğlu, eve gelenler tarafından bulunduğunda şoka girmişti.

Yılmaz KILIÇKAYA


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
kim
Sarı Sayfalar
GreenCard


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır