kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Liderlik kavgası

"Bildiğim gibi oynamaya devam edeceğim" diyen Hidayet, adeta Örs'ün "Liderim İbrahim" ifadesine yanıt verdi "Sahada lider oyun kurucudur."

Bir çekişme var mı?
Eylül'deki Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını İtalya'da sürdüren A Milli Basketbol Takımımız'ın NBA'de oynayan yıldızı Hidayet Türkoğlu'ndan ilginç açıklama... İbrahim ile arasında liderlik çekişmesi yaşandığı iddia edilen Hidayet, "Takımda liderlik kavgası yok" demesine karşın adeta coach Aydın Örs'ün "Liderim İbrahim'dir" açıklamasına yanıt verdi "Takımda hiçbir zaman 'Ben liderim' veya 'O lider' diye bir olay yaşanmadı. Takımın lideri antrenörümüz Aydın Örs'tür. Saha içinde de oyun kurucu liderdir."

"Benim oyunum böyle"
Eleştirilere açık olduğunu belirten Hidayet, "Olumlu eleştirileri her zaman dikkate aldım. Kişiliğime yönelik olanları ise önemsemiyorum. Bu konuda eleştiriler olsa da basketbol anlayışımı değiştirmem. Karakter olarak ve oyun anlayışı bakımından bazı şeyleri kafamda oturtmuş biriyim. Ne yapmam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Bildiğim gibi oynamaya devam edeceğim. Dünya Şampiyonası'nda bireysel oynadığımı kabul etmiyorum. Elimden geleni yaptım ve iyi bir performans ortaya koydum" ifadesini kullandı.

"İyi ki Spurs'e gittim"
Avrupa Şampiyonası için, "Benim performansım elbette takım için önemli. Ama hedeflerimize takım olarak ulaşabiliriz" diyen Hidayet, San Antonio'ya transferi için şu değerlendirmeyi yaptı "Geçen sezon Sacramento'da istediğim süreleri alamadım. San Antonio'ya gitmekten çok mutluyum. Burada neler yapmam gerektiğini biliyorum." Hido, Spurs'ün internet sitesinde "En yararlı transfer kim olur?" anketinde de 12 bin 915 oyun % 38.5'ini alarak ilk sırayı kaptı. Nesteroviç % 33.4, Horry % 18, Mercer % 10'da kaldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır