kapat
29.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Kongre gibi düğün

Başbakan, oğlu Bilal Erdoğan'ın düğününü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yaptıracak. 10 Ağustos'taki düğüne 7 bin kişi çağrıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Reyyan Uzuner ile evlenecek olan oğlu Bilal'in düğününü İstanbul'daki Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yaptıracak. Tarihi 10 Ağustos 2003 olarak belirlenen düğün için 7 bin kişinin davet edildiği öğrenildi.

Erdoğan'ın günlük kirası yüzde 10 bin dolar olan salonu ağustos ayının "ölü sezon" olması nedeniyle 7 bin dolara kiraladığı öğrenildi. Lütfi Kırdar, 26 salondan oluşan bir kompleks. En büyük salonları ise 2 bin kişilik Anadolu Oditoryum ve 2 bin 100 kişilik Rumeli Salonu. Tüm salonlar kullanıldığında aynı anda 10 bin kişi alıyor. Başbakan Erdoğan nikah törenine Necmettin Erbakan'ı davet etmedi. Erbakan da küçük oğlu Fatih Erbakan'ın 23 Şubat'ta Çırağan Sarayı'nda yapılan düğününe Erdoğan'ı davet etmemişti. Çiftin nikahını kimin kıyacağı da henüz belli değil.

SEZER DE DAVET EDİLDİ
Nikah törenine Cumhurbaşkanı Ahmet Necmet Sezer başta olmak üzere askeri ve mülki erkan davet edildi. 10 Ağustos tarihinde yapılacak düğünden sonra genç çift ABD'ye gidecek.

ÖZEL DAVETİYE
Başbakan Erdoğan, davetiyeleri de hat ve ebru sanatının ustalarına yaptırdı. Davetiyelerin yazısı Uluslararası Lions Kulüpleri Birliği tarafından ödüllendirilen Muhammed Efdaluddin Kılıç'a ait. Davetiyenin zeminin süsleyen ebru çalışması ise Sadrettin Özçimi'ye ait. Özçimi aslında ünü Türkiye sınırlarını da aşmış bir neyzen. 1993 yılından itibaren, Necmeddin Okyay'ın öğrencisi olarak ebru yapmaya başlayan Özçimi'nin ünlü ebru ustaları Mustafa Düzgünman ve Alpaslan Babaoğlu'ndan icazet aldığı belirtiliyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Sarı Sayfalar


Sizinkiler
TEMA

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır