kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Hakan daha iyi

Oynadığı her takımda 20'yi geçen gol ortalaması ile dikkat çeken Hollandalı yıldız, Hakan'dan daha iyi olduğunu Türkiye Ligi'nde kanıtlamak zorunda

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında kıyasıya bir rekabete neden olan Van Hooijdonk savaşını sarı-lacivertlilerin kazanması camiada hareketliliğe neden olmuştu. Hollandalı'nın transferinin gerçekleştiği gün kulübün resmi internet sitesine girenlerin sayısı 44 bini geçmişti. Fenerbahçe taraftarının gözünde de Van Hooijdonk, Türkiye Ligi'ne gelen en iyi yabancı santrfordu.

Formaları 'yok' satıyor
Fenerbahçeliler ne Oulare, ne Moldovan, ne de Washington'un gelişinde böylesine heyecanlanmışlardı. Van Hooijdonk, taraftarın gözünde Türkiye'ye gelen en iyi santrfordu. Formaları bile kapış kapış gidince Fener yönetimi yeni sipariş vermek zorunda kaldı.

Ondan da iyisi var
Spor otoritelerine önümüzdeki sezon lige damgasını vurması muhtemel 5 santrforu sorup sıralama yapmalarını istedik. Hakan Şükür, Van Hooijdonk'un yanı sıra Okan, İlhan ve Fatih'i de geride bırakarak "Türkiye'nin en iyi santrforu" olarak ön plana çıktı.

Hakan'ın Hollandalı yıldızı geçmesinde, milli oyuncumuzun kırdığı rekorların ve ulusal takımdaki performansının da etkisi vardı kuşkusuz. Sonuç olarak Van Hooijdonk, Türkiye Ligi'nde maça çıkmadan "Hakan'dan iyi olduğunu" kanıtlayamadı...


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır