kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Yüzde 30'la oynadık

Kartal'ın yenilerinden Sinan, "Santrfor için aranan kan benim" derken, Okan, "Şu anda yüzde 30 ile oynuyorum. Ama lige fırtına gibi gireceğim" dedi

Büyük umutları var
Transferde G.Saray'ın elinden kapılan Sinan Kaloğlu ve Okan Koç, Beşiktaş'a yedek kalmaya gelmediklerini söylediler. Olympique Lyon maçında sergilediği futbolla teknik heyetin beğenisi kazanan Sinan, "Beşiktaş'a büyük umutlarla geldim. 22 yaşındayım ve kendime güveniyorum. Takıma bir santrfor arandığını biliyorum. Bu konularda benim fikir yürütmem pek doğru olmaz ancak şunu söyleyebilirim; İnsanlar beni yeni yeni tanıyor. Ümit Milli Takım ile Altay'da santrfor oynadım ve başarılı da oldum. Ama ben gol atmak kadar attırmayı da seviyorum. Uzun boylu ve hızlıyım. Beşiktaşın golcü sıkıntısı yaşadığı dönemde bu soruna çare olabileceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Okan ligi bekliyor
G.Birliği'nden alınan Okan Koç ise şu anda fiziksel ve psikolojik olarak Beşiktaş'ta oynamaya hazır olmadığını itiraf ederek, "Sahaya çıktığım zaman, ara sıra heyecanlanıyor, panikleniyorum. Sakatlığım deneniyle İsviçre kampında tam çalışamadım. Maçlarda da oynayamadım. G.Kore'de ise form tutmaya çalışıyorum. Şu anda hazır olmadığım da kesin. Ancak yüzde 30 kapasite ile oynuyorum. Amacım, lig başına kadar hazır olmak ve lige fırtına gibi girmek. En büyük hedeflerimden biri de A Milli Takım'a yükselmek ama önce Beşiktaş'ta kendimi ispat etmek zorundayım. Bunun için de çok çalışıp, formayı alacağım" dedi.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır