kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Santrfor aşkına

Beşiktaş yönetimi, iki haftadır süren santrfor arayışına, G.Kore'den gelecek paraya göre yön verecek. Listedeki adayların sayısı ise 5'e indi

Yüzde 20'si futbolculara
Barış Kupası'na kazanacak takıma verilecek olan 2 milyon $'lık ödül Beşiktaş yönetiminin iştahını kabartıyor. A Grubu'nu lider olarak bitirip, finale yükselme şansı bulunan siyah-beyazlılar, kupayı kaldırmaları halinde alacakları muazzam para ödülünü transferde kaynak olarak kullanmayı planlıyor. 2 milyon $'ın yüzde 20'sini futbolculara prim olarak dağıtmayı düşünen yönetim, kalan 1.6 milyon $'ı da transfer için ayıracak ve listesindeki 5 futbolcu ile pazarlık masasına daha güçlü olarak oturacak.

Şampiyonlar Ligi gibi
Siyah-beyazlı yöneticiler de, 2 milyon $'lık ödülün, Şampiyonlar Ligi'ne katıldıkları için alacakları paraya yakın bir miktar olduğunu ifade ederek, "Eğer bu turnuvayı kazanırsak, kasamıza önemli bir para girecek. Tabii futbolcuların haklarını vereceğiz. Ama kalanı da özellikle transferde bize güç verecek. Yaklaşık 15 gündür santrfor için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu parayı kasamıza koyarsak, pazarlıklar da lehimize gelişir" dediler.

Rota Güney Amerika
Transfer arayışlarında ise rota Güney Amerikalı golcülerde. İlk olarak Bayern Münih'ten ayrılması beklenen Brezilyalı Elber ile yapılan görüşmeler şu anda beklemede. Zira Deportivo'dan Makaay'ı almaya çalışan Alman ekibi, bu transferi bitirirse Elber'i serbest bırakacak. Beşiktaş'ta bonservis bedeli ödememek için önce Makaay'ın durumunun netleşmesini bekliyor. Listedeki diğer isimler için ise yöneticiler açıklama yapmaktan kaçınıyor.

Fatih DOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır