kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Otobüs çalıp kapkaç yapmaya çıktılar...

Çaldıkları otobüsle Şişli'de kapkaç yapan uyuşturucu bağımlısı gençler, polisten kaçarken kaza yapınca yakalandılar

Büyükçekmece'de önceki gece Mercedes 302 marka bir yolcu otobüsünü çaldıktan sonra kapkaç yapmaya çıkan beş genç Bebek'te yakalandı. 22 yaşındaki Mehmet Okutucu, 20 yaşındaki İbrahim Çakır, 25 yaşındaki Aydın Yıldırım, 24 yaşındaki Ahmet Çetinkaya ve 20 yaşındaki İsmail Ayyıldız aldıkları uyuşturucunun da etkisiyle otobüsü çaldıklarını ve Büyükçekmece'den Şişli'ye geldiklerini anlattılar.

GENÇ KIZI TOKATLADILAR
Karakolda verdikleri ifadelere göre beş genç önce Şişli Camii yakınlarında, Şişli Etfal Hastanesi'nin yerini öğrenme bahanesiyle durdurdukları 22 yaşındaki Melek Bakacak'ı tokatlayıp, çantasını kapıp kaçtılar. Kapkaç olayından yarım saat sonra bu kez, Barbaros Bulvarı'na gelen gençler kaldırımda yürüyen Uğur Gür adlı gazeteciyi bıçakla tehdit ederek gasp etmek istediler. Para Dergisi çalışanlarından Gür, kendilerine direnince, kolundan yaralayıp kaçtılar.

KOVALAMACA BAŞLADI
Her yerde aranan otobüs Ortaköy Meydanı'ndan geçerken devriye görevi yapan polis ekipleri tarafından fark edildi ve sahil yolunda büyük bir kovalamaca başladı. Bir süre devam eden kovalamaca, alkol ve uyuşturucu madde bağımlısı gençlerin, Bebek Meydanı'nda U dönüşü yapmak isterken, yol kenarındaki reklam panosuna çarpmalarıyla son buldu. Kaza sonrasında yaya olarak kaçmak isteyen gaspçılar, polis ekipleri tarafından yakalanırken 34 A 5625 plakalı bir ekip otosu da kazaya karışarak zarar gördü. Olay sonrasında yakalanan 5 gencin üzerinden hint keneviri çıktı.

Rıdvan TEZEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır