kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Yüz bulamayınca cezayı bastı

Çınarcık Koru'da bar işleten kadın, belediye başkanının kendisine aşık olduğunu ve yüz bulamayınca haksız ceza kestiğini iddia etti

Yalova'ya bağlı Çınarcık İlçesi'nin Koru Beldesi'nde bar işleten Sabiha Dündar, kendisine aşık olduğunu iddia ettiği Koru Beldesi Belediye Başkanı Recep Başkan hakkında kendisine villa yaptırtıp, sonra da ruhsat vermediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Dündar kendisinden yüz bulamayan Başkan'ın intikam amacıyla bina hakkında yıkım kararı aldırdığını da öne sürerek, samimi pozlarda çekilmiş bazı fotoğrafları şikayet dilekçesine ekledi. Evli ve iki çocuk babası CHP'li Başkan ise "Yasaların gereğini yaptım" dedi.

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ
Yalova Cumhuriyet Savcılığı'na başvuran ve Başkan'ın kendisini tehdit de ettiğini ileri süren 59 yaşındaki Dündar yazılı şikayetinde şu ifadelere yer verdi

"Koru'daki Gülüm Bar'ın sahibiyim. Başkan, parasını ödediğim halde herhangi bir proje çizdirmeden tesisi kafasına göre yaptırdı. Böyle olduğu halde, ruhsatımı vermedi. Haftada iki üç kez gelip eşine dostuna ikramlarda bulunup, para ödemedi. Sonra da 5 milyar lira ceza kestirdi"

"GEREĞİNİ YAPMADI"
Başkan'ı yıllardır tanıdığını ve onun ısrarıyla villa barı yaptığını öne süren Dündar, "Bir gece barıma alkollü gelip, burada bulunan birini kıskandı. Bana aşıktı. Kavga çıkardı. Ertesi gün zabıta gönderip binaya kaçak muamelesi yaptırdı" diye konuştu.

CHP'li Koru Belediye Başkanı Başkan ise Sabiha Dündar'ın suçlamalarının asılsız olduğunu söyledi. Başkan, "Ben bu kaçak binanın yasal hale getirilmesi için girişimlerde bulunmasını söyledim, ama gereğini yapmadı. Fotoğraflar da Koruspor Kulübü'nün şampiyonluk kutlamalarında çekildi" diye konuştu.

İlkin YONAT


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır