kapat
19.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Oyuncak ayıda silah bulundu

ABD'nin Orlando Havalimanı'nda bir çocuğun ayısı terör alarmındaki yetkilileri dehşete düşürdü. Sırt bölgesine 22 kalibrelik bir tabanca yerleştirilmişti

Teröre karşı açtığı uluslararası savaş sonrasında ülkeye giriş çıkışları iyice sıkılaştıran Amerikalı yetkililer, önceki gün yaşadıkları bir olay nedeniyle şaşkına döndüler. Florida eyaletinde bulunan Orlando Havalimanı'nda bir ayının içine yerleştirilmiş 22 kalibrelik dolu bir silah ele geçirildi. Üstelik oyuncak ayı, kimsenin şüphesini çekmeyecek 10 yaşındaki küçük bir çocuğun elindeydi... Görevli, 11 Eylül sonrası getirilen kurallar gereği çocuğun oyuncak ayısını da X ışınlı tarama cihazına yerleştirdi. Ekrana baktığındaysa gözlerine inanamadı... Çünkü ayının sırtından altına kadar gelecek şekilde 2.5 santimetre çapında açılmış bir delik bulunuyordu.

HEDİYE EDİLMİŞ
Oyuncaktan 22 kalibrelik bir tabanca çıkınca çocuğun ailesi sorguya alındı. Anne-babası Robert ve Angela Barry'nin silahla bir bağlantıları olmadığının anlaşılması üzerine sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Baba Barry, olay sırasında tatilden döndüklerini, içinde silah ele geçirilen oyuncak ayıyı da oğluna tatil sırasında tanıştığı küçük bir kız arkadaşının verdiğini söyledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler



Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır