kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Frank tamam

G.Saray Başkanı Canaydın, Monaco'da görüştüğü Frank De Boer'in menajeri ile anlaştı. 33 yaşındaki libero imza attıktan sonra kampa katılacak

İş bir tek imzaya kaldı
Galatasaray yönetimi "Yıldız futbolcu alacağız" sözünü tuttu ve uzun süredir peşinde koştuğu Frank De Boer ile anlaşmaya vardı. Barcelona ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Frank De Boer'in menajeriyle Monaco'da masaya oturan Başkan Özhan Canaydın, aradaki küçük pürüzleri de giderdi. Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Demet'in de katıldığı toplantı sonrası işin sadece De Boer'in imzasına kaldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılar, Sonny Anderson'u Villareal'e kaptırmanın acısını 33 yaşındaki liberoyu alarak gidermiş oldu.

Ajax da devreye girdi
Galatasaray'ın De Boer'in menajeri ile masaya oturduğu sırada Hollanda basını, Ajax'ın eski oyuncusunu almak için girişimde bulunduğunu duyurdu. AT5 TV De Boer'in "Ajax ısrarcı ancak uzun süredir Galatasaray ile görüşüyorum", Hollanda Haber Ajansı'na (ANP) da, "Galatasaray'da daha çok para kazanabilirim ama doğrusu Ajax'ta oynamak da heyecan verici olurdu" ifadesini yayınladı.

Ancak G.Saray'ın her konuda anlaşan De Boer'in imza sonrası Avusturya kampına gideceği belirtiliyor.

GalipP E.ÖZTÜRK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır