kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Elimizle verdik

2 yıl önce, "Boksu bıraktım" diyerek Türkiye'den ayrılan Agasi Ağagüloğlu, Azeri formasıyla dünya ve Olimpiyat şampiyonu Kübalı'yı yendi

Boksu bırakmıştı (!)
Türkiye formasıyla Avrupa şampiyonluğu ve dünya ikinciliği kazanan, Sydney Olimpiyatları'nda çeyrek finale yükselen Agasi Ağagüloğlu, "Boksu bıraktım" dedikten sonra gittiği Azerbaycan formasıyla harikalar yaratıyor.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta devam eden Dünya Boks Şampiyonası'nda ilk turda ezeli rakibi Kübalı Rigondeaux ile karşı karşıya geldi. Rigondeaux, Sydney Olimpiyatları'nda çeyrek finalde ve 2001 Dünya Şampiyonası'nda finalde Agasi'yi devirmişti.

Ulusoy kılpayı kaybetti
Azerbaycan Devlet Başkanı Haydar Aliyev'in oğlu tarafından çeşitli vaatlerle çağırılan ve elimizle adeta Azerbaycan'a sunduğumuz Agasi, Kübalı rakibi önünde sanki o kaybettiği 2 maçın intikamını alırcasına dövüştü. Maç sonunda hakem, Agasi'nin 16-13'lük galibiyetini ilan ediyor ve elini kaldırıyordu. İlk turda bu zafere imza atan Ağagüloğlu, şu anda 54 kilonun en büyük favorisi olarak gösteriliyor.

69 kilodaki ümidimiz Bülent Ulusoy, Kübalı Aragon karşısında başarılı bir maç çıkarmasına karşın sayıyla 18-17 yenilerek turnuvadan elendi.

Mert AYDIN - Ali ERDOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır