kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Borcumu ödedim

"Ben F.Bahçeli'yim. Burada çok güzel günlerim geçti. Jübilemi de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapmak istiyorum. Dayak olayıyla ilgili de kimseyle bir şey konuşmadım"

Bodrum'da tatil keyfi
Fenerbahçe'de 7 sezon forma giydikten sonra Barcelona ile anlaşan Rüştü, tatilini Bodrum'da Maki Otel'de geçiriyor. Eşi Işıl ve kızı Tuana ile birlikte çok güzel vakit geçirdiğini söyleyen tecrübeli file bekçisi, SABAH'a çok özel açıklamalar yaptı. Özellikle son günlerde gündeme gelen Pendik maçı sonrası yediği dayak ile ilgili iddialar hakkında konuşmayan tecrübeli kaleci, "Ben bu konuda kimseye bir şey söylemedim. Başkanla da konuşmadım. Gerekli açıklamaları İstanbul'a döndükten sonra basın toplantısında yapacağım. O zaman herkes gerçekleri öğrenecek" diye konuştu.

F.Bahçe'nin elçisiyim
Milli kaleci, Barcelona'ya transferi ile ilgili olarak da "Yıllarca F.Bahçe formasını giydim ve bu camiayı gerçekten çok seviyorum. Ben Barcelona'da da 'F.Bahçeli Rüştü' olarak görev yapacağım. Orada kulübümü ve Türk futbolunu temsil edeceğim. İspanya'ya, F.Bahçe camiasının ve Türk halkının desteğini arkamda hissederek gidiyorum. Bundan da büyük güç alıyorum. Bunun karşılığında da elimden geleni yapıp, bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Ve bir gün yeniden F.Bahçe'ye geri dönmek ve futbolu burada bırakmak istiyorum" dedi.

Nihat'la buluşacağız
Kendisine çok güvendiğini vurgulayan Rüştü, "Zaten güvenmesem, Barcelona'nın teklifini düşünmezdim bile. Ama ben burada Fenerbahçe'ye borcumu ödediğimi ve artık Avrupa'ya açılma zamanının geldiğini düşündüm. İspanya, tüm dünyada futbolun en üst düzeyde, kaliteli oynandığı bir lig. Ve ben bu ligde Barcelona kalesinde Avrupa'yı sallamayı hedefliyorum. Yedek kalmakla ilgili en ufak bir tedirginliğim yok. Ayrıca Real Sociedad'da çok başarılı bir performans gösteren Nihat'la da bir gün aynı takımda oynayacağıma inanıyorum" yorumunda bulundu.

Aman Fener çıkmasın
Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki muhteşem Fenerbahçe taraftarını çok özleyeceğini söyleyen tecrübeli file bekçisi, "Ama kalplerinin benimle olacağını biliyor ve bu yüzden çok mutlu oluyorum. Bir de büyük bir korkum var. Günün birinde Avrupa Kupaları'nda F.Bahçe ile Barcelona'nın eşleşmesi ihtimali beni çok ürkütüyor. Kalesini koruduğum formasını giydiğim Barcelona ile kendimi hâlâ mensubu olarak gördüğüm Fenerbahçe'ye karşı mücadele etmek benim için gerçek bir kabus olur. Fenerbahçe karşısında sahaya çıkarsam, elim ayağım birbirine dolaşır" diye konuştu.

Gürcan BİLGİÇ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır