kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Tecavüzü oğlum görüntülemedi

Edirne'de bir genç kıza tecavüz edilmesi sırasında oğlunun görüntü çektiği öne sürülen AKP Edirne Milletvekili Ali Ayağ, "Oğlumun adının böyle gündeme gelmesine üzüldüm.

Böyle bir şey yaptığına inanmıyorum" dedi. Ayağ, iddialarla ilgili şunları söyledi

"Oğlumla konuştum, bana bu olayla alakasının olmadığını, arkadaşlarının 'kameramız arıza yaptı, kaseti çıkaramıyoruz' diyerek yardım istemeleri üzerine kendilerine yardım ettiğini, tecavüz sırasında evde bulunmadığını söyledi. Oğlum kaçak değil. Sadece şu anda telefonu kapalı olduğu için irtibat kuramıyorum. Yoksa gidip ifadesini verecek."

M.A. FİRARDA
Yaklaşık bir yıl önce Edirne'nin Binevler semtinde Haydar D. adlı genç, sevgilisi Ü.K. ile zorla ilişkiye girmiş ve arkadaşları aracılığıyla bunu gizlice görüntülemişti. Olay, görüntülerin kayıtlı olduğu bir CD'nin Edirne İl Jandarma Alay Komutanlığı'na postayla gönderilmesiyle ortaya çıktı. Görüntüleri izleyen uzmanlar porno görüntülerin kahramanlarının kimliklerini saptadı. Ü.K. jandarmadaki ifadesinde sevgilisi Haydar D.'nin kendisine tecavüz ettiğini, arkadaşlarının ise görüntüleri gizlice kaydettiklerini anlattı. Bunun üzerine Haydar D. ve R.G. tutuklandı. Firarda olan Milletvekili Ali Ayağ'ın oğlu M.A. ise aranıyor. Murat SAVAŞ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır