kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Erdoğanlar'ın ikinci gelin telaşı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal'e istediği gelin adayı, mühendis bir baba ile avukat bir annenin 18 yaşındaki kızı ve lise mezunu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ikinci kez kayınpeder olmaya hazırlanıyor. Büyük oğlu Ahmet Burak'ı 2 yıl önce evlendiren Başbakan Tayyip Erdoğan şimdi de küçük oğlu Necmettin Bilal'i dünyaevine sokacak.

Erdoğan'ın halen Harvard Üniversitesi J.F. Kennedy Fakültesi'nde Kamu Yönetimi ve Politika konusunda master yapan 23 yaşındaki oğluna istediği gelin adayının 18 yaşındaki Reyan Uzuner olduğu öğrenildi. İzmitli mühendis Orhan Uzuner ve avukat Reyhan Uzuner'in üç kızlarının en büyügü olan Reyan Uzuner lise mezunu.

Yaz tatili için Türkiye'de bulunan ve yaklaşık iki ay sonra eğitimini tamamlamak üzere ABD'ye dönecek olan Necmettin Bilal, bu tarihten önce Reyan ile nikah masasına oturacak. Çift nikahtan hemen sonra ABD'ye uçacak ve yeni gelin yüksek eğitimini burada tamamlayacak.

Emine Erdoğan'ın görüp beğendiği ve oğluna tavsiye ettiği Reyah Uzuner, liseden mezun olduktan sonra üniversiteye devam etmedi. Oysa Necmettin Bilal, imam hatip lisesini bitirmiş ve ardından Indiana Üniversitesi'nde okumuştu.

Erdoğan ailesine yakın çevreler olayı gizli tutarken, Başbakan'ın geçtiğimiz günlerde eşi ile birlikte iki kez İzmit'e giderek, gelin adayının ailesini ziyaret ettiği öğrenildi.

KAYINPEDER COŞTU
Oğlu Bilal'e gelin getirmeye hazırlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut'un oğlu Mehmet Oğuzhan'ın sünnet düğününde şarkılarla coştu. Siyasetçileri bir araya getiren sünnet düğününe Erdoğanlar'ın yanı sıra, TBMM Başkanı Bülent Arınç da katıldı. Düğünde dolarlar ve Eurolar havada uçuştu.

İbrahim GÖK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır