kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Cesetler evde

Evlerinde sohbet edip içki içerken tartıştıkları iki arkadaşlarını tabancayla vurup öldüren iki katil zanlısı, "İki kişiyi vurduk, evde ceset var" diyerek karakola teslim oldu

İzmir Hatay'da birlikte içki içip sohbet eden dört arkadaş geceyi kanlı noktaladı. Çıkan tartışma grup üyelerinden ikisinin vurularak ölmesiyle sonuçlandı. Olaydan sonra karakola giden Aydın Çelebi ile Sedat Koçak, "Cesetler evde" diyerek polise teslim oldu. Verilen adrese giden polis, Fuat Caba ile Nezih Korkmaz'ın cesetleriyle karşılaştı. Olay önceki gün öğle saatlerinde Mithatpaşa Caddesi 366 numaralı evde meydana geldi. 45 yaşındaki Çelebi, 31 yaşındaki Koçak, 33 yaşındaki Caba ve 40 yaşındaki Korkmaz kendilerine çilingir sofrası kurarak içki içmeye başladılar. Bir süre sonra grupta bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çelebi ve Koçak yanlarında taşıdıkları tabancalarını çekerek arkadaşlarını vurup öldürdüler.

ÖNCE KORKUP KAÇTILAR
Olayın ardından paniğe kapılarak evden kaçan katil zanlıları Aydın Çelebi ile Sedat Koçak akşam saatlerine kadar saklandıktan sonra İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldular. Sanıkların ifadesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Caba ve Korkmaz'ın cesetleriyle karşılaştı. Caba ve Korkmaz'ın başlarına sıkılan birer kurşunla vurularak öldürüldükleri belirlendi. Öldürülen iki kişinin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Çelebi ile Koçak'ın ise sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Fatih ŞENDİL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır