kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Babanın isyanı

Serseri kurşunla ölen 2.5 yaşındaki Ali Stair'in babası David Grimason"Adalet yerini bulmalı, oğlumu öldüren katil, ömür boyu hapiste kalmalı" diyerek gözyaşı döküyor

İzmir'de çıkan silahlı kavgada seken serseri kurşunla can veren İskoçya vatandaşı küçük Ali Stair Grimason, ülkesinde toprağa verilecek. Dün Türkiye'ye gelen babası David Grimason, cenazeyi İskoçya'ya götüreceğini söyledi. Gözü yaşlı baba "Oğlumun katili ömür boyu hapiste kalmalı" dedi.

Ali Stair'in otopsisinde göğsünden giren kurşunun ölümüne sebep olduğu belirlendi. Hala şokta olan anne Özlem Grimason ilaçla sakinleştirilirken, acılı baba David Grimason şunları söyledi "Ali Stair her şeyimizdi, bütün dünyamız yıkıldı. Ölüm haberini aldığımda beynimden vurulmuşa döndüm. Türkiye'deki yargılama sonucunda, oğlumu öldüren kişinin ne kadar ceza alacağını bilemiyorum. Umarım ömür boyu hapiste kalır, çıkamaz."

KATİL ZANLISI ARANIYOR
Foça'da bir kafeteryada çıkan kavgada Daimi Aslan, Ali Bektaş'ı silahla öldürmüş, iki kişiyi de yaralamıştı. Bu sırada seken kurşunlardan biri ailesinin yanında bebek arabasında uyuyan Ali Stair Grimason'a isabet ederek ölümüne neden olmuştu. Soruşturmayı yürüten İzmir polisi, katil zanlısı olarak tespit edilen Daimi Aslan'ı (32) arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Çiğli ve civarındaki esnaf ve taksicilerden haraç topladığı öne sürülen sabıkalı Daimi Akyüz'ün olayı da yine aynı nedenle gerçekleştirdiği sanılıyor. İngiliz Başkonsolosluğu, İçişleri Bakanlığı ile görüşerek, zanlının bir an önce yakalanmasını istedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır