kapat
10.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

'Hamdolsun genel müdür yardımcısıyız'

Ziraat Bankası genel müdür yardımcılıklarına muhafazakar yönleriyle tanınan yeni isimler atandı. Atamalar kapsamında bugüne kadar 16 daire başkanı değiştirildi

Ziraat Bankası genel müdür yardımcılıklarına atama yapıldı. Genel Müdür Can Akın Çağlar ve yönetim kurulu üyelerince, mülakata alınan ve performansı yeterli görülen şube müdürlerinden üçü, genel müdür yardımcılığına getirildi. Yeni isimlerin, banka camiasında "muhafazakar" olarak tanındıkları belirtildi.

Ziraat Bankası genel müdür yardımcılarından Adalet Hazar, Kaan Aslan ve Mahmut Haboğlu görevinden alındı. Adalet Hazar'ın memurluktan başlayarak genel müdür yardımcılığına terfi ettiği, Kaan Aslan'ın eski Genel Müdür Niyazi Erdoğan tarafından bankaya transfer edildiği, Mahmut Haboğlu'nun da banka içinden seçildiği öğrenildi.

3 YENİ İSİM ATANDI
Hazar, Aslan ve Haboğlu'ndan boşalan genel müdür yardımcılıklarına Yusuf Bilmez, Emin Çubukçu ve Şeref Aksaç atandı.

Bilmez'in Hamamönü Şube Müdürü, Emin Çubukçu'nun Amasya Şube Müdürü, Şeref Aksaç'ın ise Küçükyalı Şube Müdürlüğü'nde bulundukları öğrenildi.

Lİberal-muhafazakar
Muhafazakar-liberal yönleri ile tanınan üç yeni genel müdür yardımcısının, banka içindeki konuşmalarında, "Elhamdülillah veya hamdolsun" ifadelerine yer verdikleri belirtildi. Yeni atamalar, banka içinde, "Hamdolsun genel müdür yardımcısı olduk" yorumları ile karşılandı.

Ziraat Bankası'nda halen 11 genel müdür yardımcılığı bulunuyor. Bu arada atamalar kapsamında geçtiğimiz günlerde 16 daire başkanının değiştirildiği ve yeniden yapılandırma çerçevesinde bazı başkanlıkların birleştirildiği kaydedildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır