kapat
06.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Erdoğanlar komşu ziyaretine gitti

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evlilik yıldönümlerinde Subayevleri'ndeki komşularına konuk olarak bahçede oturdu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evlilik yıldönümlerinde Subayevleri'ndeki komşularına konuk oldu. Komşularının ısrarlı davetini kıramayan Erdoğan, kendilerine ikram edilen çayı yudumlarken, yoğun çalışma temposundan Nevşehir gezisine, eğitim alanındaki sorunlardan bedelli askerliğe kadar her konuda yaşadıklarını ve Hükümet'in icraatlarını anlattı.

İCRAATIN İÇİNDEN
Erdoğan, önce eşiyle Başbakanlık Resmi Konutu'nda başbaşa yemek yiyerek evlilik yıldönümünü kutladı. Dönerken de önünde durdukları Üsküdar Sokak 17/6 Ata Apartmanı'ndaki komşuları Yılmaz ve Ceylan ailelerinin ısrarlı davetini kırmayarak apartmanın bahçesindeki çardakta komşularıyla çay içerek sohbet etti.

Erdoğan çiftine evlilik yıldönümü hediyesi olarak Arapça yazılarla süslü bir saat hediye eden Nazlı Yılmaz, "Sayın Başbakanımızı mahallemize taşındıkları günden beri misafir etmek için her şeyi yaptık. Bugün de ailece bir akrabamızın düğününden döndük. Bahçede komşularımızla karpuz yerken kendilerinin geçtiğini gördük ve yola çıkıp davet ettik. Kısmet bugüneymiş. Kendisini ve eşini ağırlamaktan onur duyduk" dedi. Erdoğan'la daha önce de mahallelerindeki pastanede dondurma alırken karşılaşan ve sohbet eden Kemal Ceylan, Erdoğan'ın çok mütevazı, etkileyici, hoş sohbet ve samimi olduğunu söyledi. Ceylan, kendilerinin Başbakan'a siyasi konularla ilgili soru sormadıklarını belirtirken, yoğun temposundan Nevşehir gezisine, eğitim alanındaki sorunlardan, bedelli askerliğe kadar değişik konularda konuştuklarını anlattı. Ceylan'ın da kendisi gibi Rizeli olduğunu öğrenen Erdoğan, Rize'ye özleminden söz ederek kendisinin Rize'de ev yaptırdığını söyledi. Başbakan'la ailesinin fotoğraflarını çeken Ceylan, olanlara inanamadığını söylerek "Bizim bahçede oturan gerçekten Başbakan mı diye düşündüm, inanamadım" dedi. Ceylan Emine Erdoğan'ın da göründüğünden çok daha sıcak, güleryüzlü ve içten bir insan olduğunu belirtti.

Banu AKTAŞ - Doğu DOLANER


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır