kapat
06.07.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL

Denize açılan Özen kayıp

KKTC'ye bir konser için giden Gökhan Özen ve arkadaşı Serkan Kula'yı arama çalışmaları bugün de sürecek.

KKTC'de kaldığı otelden jet-ski denize açılan ünlü pop müzik sanatçısı Gökhan Özen'in kaybolduğu ve hayatından endişe edildiği bildirildi. Gökhan Özen, menajeri Selçuk Turna ve Serkan Kula isimli arkadaşıyla dün saat 17.00 sırılarında iki jet-ski ile denize açıldı. Menajer Selçuk Turna benzini bittiği için otele geri dönerken, Özen ve Serkan Kula'nın geri dönmemesi üzerine arama başlatıldı. KKTC Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan arama çalışmalarına, ısıya duyarlı radar sistemli bir sahil güvenlik botu da katıldı.

DENKTAŞ DA DEVREDE
Bu arada KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş da, Özen'in bulunması için çalışma yapılmasını istedi. Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Hayati Güven, KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Necmettin Baykul, Girne Polis Müdürü Pervin Gürler, Deniz Kızı Hotel'e giderek, arama çalışmalar hakkında bilgi aldılar ve Özen'in menajeri Selçuk Turna ile bir süre görüştüler.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Baykul, Gökhan Özen ve arkadaşının aranmasına, iki botun daha katılması ve aramaların denizin daha da açıklarında sürdürülmesi talimatını verdi. Deniz Kızı Hotel'de kalan Gökhan Özen, önceki akşam, KKTC'nin Gazimağusa bölgesinde ''Lion's Garden'' adlı diskonun açılışına katılmıştı. Gökhan Özen'in annesi Tülay Özen ise oğlunun durumundan endişe ettiğini biran önce KKTC'ye gitmek istediğini söyledi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
TEMA
Sarı Sayfalar


Sizinkiler
ArboMedia

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır