kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Rüçhan Bey'e laf söyletmem

Etiler'deki evi yüzünden Rüçhan Adlı'nın torunları ile mahkemelik olan Türkan Şoray, yardımcısının 'Rüçhan Adlı'nın tapuyu almak için Şoray'ı ölümle tehdit ettiği' yolundaki ifadesini yalanladı

Türkan Şoray ile Rüçhan Adlı'nın torunları arasında devam eden villa davasında her gün yeni gelişmeler yaşanırken, Şoray tüm spekülasyonlara son noktayı koyacak açıklamayı yaptı.

Adlı'nın torunu Gökhan Adlı ile hafta başı biraraya gelip, evin satışı konusunda görüşen ve mahkemeye gitmeden villayı satın almak için 15 gün daha süre isteyen Türkan Şoray, önceki gün yardımcısının mahkemeye verdiği ifade üzerine sessiz kalmıştı. Villanın kira davası için yapılan duruşmaya katılan Şoray'ın yardımcısı Gülşen Alpay, ifadesinde "Rüçhan Adlı'nın tapuyu almak için Türkan Şoray'ı ölümle tehdit ettiğini" söylemişti.

DUYGUSAL KONUŞMUŞTU
Bu açıklamanın ardından bu kez torun Gökhan Adlı gazetelere konuştu ve "Dedem kimseyi tehdit etmedi" diyerek, elindeki tapu belgelerini gösterdi. Bu gelişmeler yaşanırken tüm soruları yanıtsız bırakmayı tercih eden Türkan Şoray, dün sessizliğini bozarak Sabah'a konuştu. Şoray'ın açıklaması hem spekülasyonlara nokta koyacak nitelikteydi, hem de hayli duygusaldı.

Sanatçı yaptığı açıklamada anılarına ve hayat arkadaşına da sahip çıktı. İşte Şoray'ın tehdit iddiası ile ilgili açıklaması; "Rüçhan Bey için söylenen bir söz en çok beni üzer. Çünkü en yakını bendim... Rüçhan Bey beni tehdit etmedi. Tapu olayında da aramızda tehdit değil, tamamıyla duygusal bir konuşma geçmişti. Söylemiş olsa bile ben duymadım. Rüçhan Bey'le saygıya ve dostluğa dayanan bir ilişkimiz vardı. Kendisini halen hep saygı ve sevgiyle anıyorum..."



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır