kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kocasına bakireliğini ispatlayıp canına kıydı

Eşinin 'kız değilsin' diyerek baba evine gönderdiği 18 yaşındaki Fatma, doktordan bakire raporu aldıktan sonra kocasının çalıştığı inşaatın 5'inci katından atladı!

Konya Beyşehir önceki gün genç bir kadının trajedisine sahne oldu. "Bakire değilsin" diyen eşi tarafından terk edilen 18 yaşındaki Fatma Yavuz 'temiz' olduğunu kanıtladı ama kırılan onurunu tamir edemeyince canına kıydı. Fatma Yavuz, 2 yıl önce inşaat işçisi Adem Yavuz ile (24) görücü usulüyle evlendirildi. Ancak "ilk gece" evliliklerinin üzerine kara bir bulut gibi çöktü. Cinsel ilişki sonrası kanama olmamıştı. O geceden sonra bir türlü huzur bulamadılar.

KIZLIK ZARI ESNEKMİŞ
Adem Yavuz şüphe içinde kıvranıyor ve eşini suçluyordu. Nihayet 3 ay önce "Seninle evlendiğimizde bakire değildin" dedi ve karısını baba evine geri gönderdi. Fatma'nın yalvarmalarını, "masumum, bana inan" yakarışlarını dinlememişti bile. Onuru kırılan Fatma, utanç içinde baba evine döndü. Mahalledeki dedikodular, imalı bakışlar, ailesinin soruları onu daha da bunalttı. Derdini kimseye anlatamıyordu. Sonunda kararını verdi. Çiğnenmiş onurunu kurtaracaktı. Bir jinekoloğa gidip muayene oldu. Doktor Fatma'ya "kızlık zarının esnek olduğunu, bu yüzden cinsel ilişkide yırtılıp, kanamadığını" izah etti. "Bu normal bir durum, sık sık rastlanır, kocana da anlatayım" dedi. Fatma doktorun uzattığı bakirelik raporunu alırken gözlerinden yaşlar süzülüyordu. Artık başını eğmeden kocasının karşısına çıkabilir. "Ben "temizim" Adem. Senden başkasıyla olmadım" diye haykırabilirdi.

RAPORU ELİNDE ÖLDÜ
Önceki gün sabah erkenden uyandı. Bekaret raporunu cebine koydu ve üç aydır ayrı yaşadığı kocasının çalıştığı Emre Konut Yapı Kooperatifi inşaatına geldi. Herkese Adem'i soruyordu. 'Yok' dediler. Fatma sabırsızdı. Aylardır içinde biriken öfke, haksızlığa uğramanın, onurunu kaybetmenin acısıyla deliye dönmüştü. Cebinden çıkardığı raporu gösterip "Ben temizim, aklandım" diye bağırmaya başladı. Adem'in işçi arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında koşarak inşaata girdi. Beşinci kata geldiğinde bir an durakladı ama sonra kendini boşluğa bırakıverdi. Beton zemine çakılan talihsiz Fatma olay yerinde can vermişti. İntiharı duyan yakınları feryatlar içinde inşaata koştular. Fatma'nın kanlar içindeki cesedinin yanında 'namusunun simgesi' bekaret raporu duruyordu.

BEN TEMİZİM, AKLANDIM!
Fatma kırılan onurunu kurtarmak, kocası Adem'e 'temiz' olduğunu kanıtlamak istiyordu. Doktora gitti. Kızlık zarının esnek olduğunu, bu yüzden bakireliğini koruduğunu ispatlayan raporu aldı. Doğruca kocasının çalıştığı inşaata koştu. Adem yoktu. Aylardır içinde biriken öfke, haksızlığa uğramanın, onurunu kaybetmenin acısıyla deliye dönmüştü. Cebinden çıkardığı raporu etrafına gösterip "Ben temizim, aklandım!" diye bağırmaya başladı. İnşaatın beşinci katına ulaştığında işçilerin şaşkın bakışları arasında kendini boşluğa bırakıverdi. Beton zemine çakılan gencecik bedeni kanlar içindeydi. Elinde "Bakiredir" raporunu sımsıkı tutuyordu.

Kemal SOYLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır