kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Tam zamanı

Ana haber bültenlerinin bir bölümü kamera şakalarından geçilmiyor... Kamera şakalarının yer aldığı "Şaka Gibi" adlı programlar yapılıyor ve izleniyor... Reklamlardaki şakalar ise "G.A.G"da toplanıyor. Onun da izleyicisi bir hayli. Sözün kısası, kahkaha yüklü şaka programları günümüz ekranında bayağı iş yapıyor.

Düşünüyorum da, milleti esir alacak daha ne şaka programları yapılmaz... Tiyatronun şakası, sahnenin şakası, televizyonun şakası, yolların şakası, malzeme istemediğiniz kadar bol... Git, gör, gez, çek, yayınla... Canı burnunda olan millet, bunları izleyip, rahatlamayacak da ne yapacak?

HABER BÖYLE OLMALI:
TRT-1, Çarşamba günü, ana haber bültenini Denizlispor-Beşiktaş maçının arasında verdi. Zaman kısıtlı olduğu için yıldırım gibi geçti günün haberlerini.

Pek beğendim, bayıldım. Laf salatası yok, gereksiz uzatmalar yok, abuk sabuk, incir çekirdeğini doldurmayacak keçiboynuzu haber yok.

Keşke bütün haber bültenleri böyle olabilse...

KIYMETİNİ BİLİN:
Sözüm Show TV'ye... "Biri Bizi Gözetliyor"u, "Dadı"yı elinizden kaçırdınız. Sakın "Kim 500 Milyar İster"i de bir yerlere kaptırmayın. Altın değerinde bir programa sahipsiniz. "Kim 500 Milyar İster"in de, onu sunan Kenan Işık'ın da kıymetini bilin.

Bir yarışıma programı gün birincisi çıkıyor. Rüyada görülse, hayra yorulmaz.

Ve bir yarışma ki, karşısındaki onca dizinin sırtını yere getirirken, yayınlandığı kanala prestij de sağlıyor... Böylesi hiç bulunmaz... Mumla aransa bile bulunmaz.

"Kim 500 Milyar İster"in de, Kenan Işık'ın da kıymetini bilin Showcular...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır