kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Emrah'ın yeğeni az kalsın ölüyordu

Emrah'ın amcasının evinde elektrik kaçağı yüzünden yangın çıktı. Şarkıcının 6 yaşındaki yeğeni Kaan İpek, annesi ve bakıcısı tarafından son anda kurtarıldı

Emrah İpek, geçen Salı gecesi az kalsın yeğenini kaybediyordu. Şarkıcının amcası Yaşar İpek'in evinde spot lambalarının kısa devre yapması nedeniyle yangın çıktı. Yaşar İpek'in eşi Bihter, 6 yaşındaki çocukları Kaan ile bakıcısı Gül Boran, son anda dışarı çıkmayı başararak kurtuldu.

Etiler Garanti Mahallesi Ergin Sokak'taki 6 katlı apartmanın üst katında çıkan yangın saat 03.00'te başladı. Yaşar ve Bihter İpek çiftinin evinin salonunda bulunan spot lambaları kısa devre yaptı ve salon yanmaya başladı. Alevler kısa sürede bütün daireyi sardı. Emrah'ın yengesi Bihter İpek yangını büyümeden fark edince oğlu ile bakıcı Gül Boran'ı uyandırdı. İpek, çocuğu ve bakıcısıyla birlikte kendini dışarı çıkmaya çalışırken, komşuları itfaiye ve polis ekiplerini çağırdı. Bir süre sonra üçü de apartmandan çıkmayı başarabildi.

Yangın olay yerine gelen Beşiktaş, İstinye ve Beyoğlu İtfaiyeleri'ne bağlı ekiplerin çabaları sonucu diğer katlara sıçramadan söndürüldü. Ancak İpek Ailesi'nin dairesi kullanılamaz hale gelince Bihter İpek gözyaşlarına boğuldu.

Özer KILIÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır