kapat
08.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ölüm bile ayıramadı

Müslüm Alkan, uyurken yüksek tansiyon nedeniyle hayata veda etti. Bunu gören eşi Canan Alkan fenalaştı ve evdeki kızına "Bir bardak su verir misin?" derken, koltuğa yığılıp kaldı

Banu Alkan'ın anne ve babası, Balıkesir'in Edremit ilçesindeki evlerinde ölü olarak bulundu. Baba Alkan, gece yarısı yüksek tansiyon nedeniyle hayatını kaybetti. Kocasını uyandırmak isterken öldüğünü anlayan anne Alkan ise o anda üzüntüden kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Edremit'e bağlı Altınoluk beldesindeki evlerinde yaşayan Banu Alkan'ın ev hanımı annesi Canan ve babası Müslüm Alkan, yanlarındaki özürlü kızları Cemile ile birlikte akşam yemeği yedi. Daha sonra baba Müslüm Alkan televizyon seyrederken; anne kız uyumak üzere odalarına çekildi.

Gece saat 03.00 sıralarında uyanan Canan Alkan, kocasının televizyon karşısında uyuyakaldığını gördü. Uyandırmak için yanına gittiğinde eşinin öldüğünü fark eden yaşlı kadın kocasının üzerine kapandı. Bu sırada yan odada bulunan Cemile de annesinin çığlığına uyandı. Annesini babasının cansız bedenine sarılmış hıçkırıklarla ağlarken bulunca ne yapacağını şaşıran genç kız, sakinleşmesi için su getirdi. Ancak bu sırada yaşlı kadın da fenalaştı. Paniğe kapılan Cemile, hemen nişanlısı İsmail Karaçay'ı çağırdı. Gencin eve gelmesinin ardından çağrılan 112 Acil Servis ekibi, olay yerine geldiğinde anne Alkan için artık çok geçti.

SON KARARI ADLİ TIP VERECEK
Sabah saatlerinde olay yerine gelen jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. Hastaneye kaldırılan cesetlerde yapılan otopside herhangi bir darp izine rastlanmadı. Doktorlar babanın yüksek tansiyon, annenin de kalp krizi sonucu öldüğünü belirtti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Edremit Cumhuriyet Savcısı, kesin ölüm nedeninin Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporla belirleneceğini söyledi.

Bir günde hem annesini hem de babasını yitiren Banu Alkan fenalık geçirdi. Alkan, "Allah onları ölümde bile ayırmadı" dedi.

Mürvet ÇAĞLAYAN - İbrahim ÖGE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır