kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Fatih FIFA'ya güveniyor
F.Bahçe'ye transfer olduktan sonra FIFA'ya başvurarak geçici lisans isteyen Fatih Akyel, FIFA'nın kendisi için olumlu bir karar vereceğine inandığını söyledi. FIFA'nın "Futbolcu oynasın, taraflar anlaşır" görüşünü savunduğunu belirten Milli futbolcu, "Ben umutluyum. 2.yarıda F.Bahçe formasını giyeceğimi umuyorum. Takıma ve arkadaşlarıma ısındım. Eğer geçici lisans çıkmazsa, böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum ama yönetimimiz benim için gerekli işlemleri yapacaktır. Buna inanıyorum" dedi.

Ümit kadrodışı
Milan'da Ümit Davala bugün yapılacak Atalanta maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. İtalya Ligi'nde ertelenen 6. hafta karşılaşmaları bugün TSİ 16.00'da yapılırken, Milan deplasmanda Atalanta ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlı takımla birlikte Atalanta'ya götürülen Ümit Davala'nın, 18 kişilik maç kadrosunda yer almayacağı ve teknik direktör Ancelotti tarafından ilk kez kadro dışı bırakılacağı bildirildi.

D.Bakır'a Brezilyalı
Diyarbakırspor transfere doymuyor. Yeşil-kırmızılılar önceki gün takımla idmana çıkan Brezilyalı Da Silva ile dün bir yıllık sözleşme imzaladı. Yöneticiler, Brezilya'nın Olaria takımında oynayan futbolcunun teknik heyet tarafından beğenildiğini belirtti. Bu arada, Cuma günü oynananacak F.Bahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Diyarbakır'da galibiyet primi 5 milyar lira olarak açıklandı.

Passarella kovuldu
Parma'da teknik direktör Daniel Passarella'nın görevine son verildi. fKulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, Arjantinlifteknikfdirektörün yerine Gedeone Carmignani'nin getirildiği ifadefedildi. Parma,fşufandafligdef11fpuanla sondan bir önceki sırada bulunuyor.fPassarella birlikte, İtalya Ligi'nde bu sezon görevine son verilen teknik direktörlerin sayısı altıya ulaştı.

Körfez'e prim morali
Kocelispor'da, futbolculara 12. haftada İstanbulspor karşısında alınan galibiyetin primlerinin bir bölümü dağıtıldı. Kulüp Genel Sekreteri Özer Altan, bir süredir yaşanan malifkrizif aşmaya çalıştıklarını belirterek, aynı maçın kalan primi ve sonraki haftalardaftahakkuk eden primlerin de yılbaşına kadar ödenebileceğini sözlerine ekledi.

Erteleme maçları bugün oynanacak
İkinci ve Üçüncü Lig'de hafta sonunda ertelenen maçlar bugün oynanacak. İkinci Lig'de bugün saat 13.30'da Mezitli-Y.Bosna, Van-Cizre, K.Maraş-Hakkari maçları oynanacak. Çanakkale Dardanel-Aydın maçı ise kötü hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Üçüncü Lig'de de saat 13.30'da 2 maç var: Seyhan Bld.-Tarsus İY, Edirne-Lüleburgaz.

Volkan veda ediyor
Efes Pilsen, Ülker ve Beşiktaş formaları altında Türk basketboluna başarıyla hizmet eden Volkan Aydın, aktif spor hayatını noktalama kararı aldı. Geçen sezon sakatlığı konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını belirten Volkan, "Sağlığımı riske etmemek için basketbolu bırakma kararı aldım. Şu an jübile yapmayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır