kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay sizde arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkileriniz konusunda yenilikçi olun.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kova Burcunda birleşen Uranüs ve Ayın zorlu etkileşimi bu gün sizde aşk ve iş konusunda kısıtlanma duygusu yaratabilir. Mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabilisiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay bu gün sizin için yeni ve ilginç olan herşeye karşı motivasyonunuzu artıyor. Uzun yolculuklar düşünüyorsanız ani ve güzel fırsatlar çıkabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün yöneticiniz Ayın Uranüsle birleşiyor olması paylaşımlarınız konusunda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir Sezgilerinizde ani bir artış hissedeceksiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün karşıt burcunuzda birleşen Uranüs ve Ayın gerilimli etkilerini ikili ilişkileriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat zaman zaman ters düşebilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay sizi sağlığınız ve günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabileceğiniz bir dönemdesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay aşk konusnda mıutlu ve şaşırtıcı gelişmeler vaadediyor. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenecek.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bu gün Kovada birleşen Uranüs ve Ayın burcunuza gerçekleştirdiği sert açılar aşk ilişkileriniz ve aile yaşamınızda gerilim yaratabilir Maddi konulardaki belirsizliklere hazır olun.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularaında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Maddi konulara geleneksel olmayan ve spekülatif yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşılaşabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda birleşen Uranüs ve Ayın gerilimli etkilerini yaşamınızın her alanında hissedebileceğiniz görülüyor. Alışılmadık kararlar alabilir, sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bu gün sezgilerinizin artabileceği görülürken planlama yeteneğinizi uygulayabileceğiniz alanlar keşfedebilirsiniz.. Kovada birleşen Ay ve Uranüs aşık olma ve sevme isteğinizi arttırabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır