kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İSTANBUL FELÇ

İstanbul bir karış kara teslim oldu. Devlet ve belediyenin vurdumduymazlığı yüzünden megakent bir günde çöktü. Meteoroloji'nin günler önce yaptığı uyarılara rağmen hiçbir önlem alınmaması, İstanbul'da hayatı cehenneme çevirdi. İstanbul 1987 kışındaki büyük faciadan bu yana en çileli gününü yaşadı. Kar yüzünden felç olmamış hiçbir yol, hiçbir cadde kalmadı. İhtiyacını karşılamak için evinden ayrılan bile saatlerce çile çekti. Bir yakadan öbürüne geçenler, köprüde esir kaldı. Uzun konvoylarda çile dolduranlar, Karayolları veya Belediye ekiplerini aradı. Ancak hiçbir kar temizleme ya da tuzlama aracı görünmedi. Ve uluslararası ayıp: İstanbul'u Avrupa'ya bağlayan TEM Otoyolu, kentin göbeği olan Mahmutbey'de kapatıldı.
Tüm metin

'Türkiye'den ABD'ye teşekkür, AB'ye uyarı'
NATO toplantıları sırasında konuşan Milli Savunma Bakanı Çakmakoğlu, Türkiye'nin terörizme karşı mücadelesi konusunda destek veren ABD`ye teşekkür ederken, AB ülkelerini de uyardı. Avrupalı müttefiklerin katıldığı ilk toplantıdaki konuşmasında, terörizme karşı ortak mücadele konusunda ...
SON DAKİKA'DA

500 tren yolcusu donmaktan kurtuldu
Kar yağışı en çok Trakya bölgesini vurdu. Bölgede yüzlerce kişi yollarda ve evlerinde mahsur kaldı. Edirne-İstanbul seferini yapan Çerkezköy Ekspresi 500 yolcusuyla yolda kaldı. Yolcular saatler sonra İstanbul'a gelebildi. beri Çatalca'da kurtarılmayı bekliyor.
TÜRKİYE'DE

'Bize kimse çare olmaz'
İflas etti, edecek gözüyle bakılan Arjantin'in Ekonomi Bakanı Domingo Cavallo ülkenin içinde bulunduğu bu dönemde hiçbir kurumun müdahale etme sorumluluğunu alamayacağını söyledi. Cavallo, IMF'nin borçlarını ödeyemeyecek durumdaki ülkelerin en uygun koşullarda iflas edebilmelerini öngören yeni planının da bir çare olamayacağını belirtti.
EKONOMİ'DE

"Bay 100 bin volt" kansere yenildi
Müzik dünyasından bir yıldız daha kaydı... Fransızlar'ın ünlü besteci ve yorumcusu Gilbert Becaud dün sabah akciğer kanserine yenik düşerek hayata veda etti. 74 yıllık yaşamına 400'den fazla beste sığdıran Becaud 20'nci yüzyılın en önemli müzisyenleri arasında gösteriliyordu.
DÜNYA'DA

Devlet küçülecek
Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz'ın "Bakanlık sayısı azaltılmalı" açıklamasından sonra Devlet Bakanı Mehmet Keçeciler de "Yeni yılda yeni devlet" projesinin hayata geçirileceğini belirtti. Keçeciler, "Başbakanlık devasa büyüdü. Artık küçülmeli.
POLİTİKA'DA

Karadeniz dalgalı
Onu biz kovmadık. Oylamada kalmasına karar vermiştik. Kendisi istifa etti. Futbolculara ödemelerimizi zamanında yaptık. Briegel'e sadece 84 bin mark para verdik Trabzonspor'da ortalık yine karıştı. Eski teknik direktör Sadi Tekelioğlu, yerel Kuzey TV'deki programda suçlamalarda bulunurken Başkan Özkan Sümer, telefonla yanıt verdi.
SPOR'DA

Süperstar yıllara fena kafa tutuyor!
Yılların eskitemediği usta yorumcu Ajda Pekkan, önceki akşam işletmeciliğini yaptığı Catwalk gece kulübünde sahne çalışmasına başladı. Mekana beyaz Limuzin'le gelen sanatçı, sahnedeki muhteşem performansıyla genç sanatçılara taş çıkardı.
MAGAZİN'DE

Botox yürütüyor!
Avustralya'daki Murcoch Çocuk Sağlığı Araştırmaları Enstitüsü uzmanları, botox ile beyin hasarından dolayı hareket edemeyen felçli çocukları yürütmeyi başardı. Araştırmayı yürüten doktor Roslyn Boyd, botoxsayesinde çocukların gergin kaslarının yumuşadığını ve bu sayede yürüyebildiklerini ve kollarını hareket ettirebildiklerini açıkladı.
SAĞLIK'DA

Bülent'e yasak yüksek yerdendi
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli milletvekili Gönül 1981- 1984 arasında İzmir valisiydi:"Kenan Paşa herhalde olayları karıştırıyor. Yasağı ilk getiren İstanbul Valisi Nevzat Ayaz oldu. Bu konuda ben Kenan Paşa ile görüşmedim. Eski dostum bestekar Yusuf Nalkesen'in benden ricası oldu.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,429,000 1,439,000
MARK 650,000 655,000
EURO 1,273,000 1,280,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır