kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

En iyisi biziz

Bizim Stadyum programında konuşan Engin, "Bizdeki kaliteli futbolcular kimsede yok. Kimin İlhan'ı, Tümer'i var? Bizi geçebilecek ekip yok" dedi

'Daum tartışılamaz'
Atv'de yayınlanan, Faik Çetiner'in hazırlayıp sunduğu 'Bizim Stadyum' programına konuk olan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, siyah-beyazlı takımın şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu söylerken, teknik direktör Daum'a da övgüler yağdırdı. Engin ilginç iddialarda da bulundu: "Daum, kötü sonuçların ardından çok ağır eleştirildi. Yönetim ve taraftarlarımız ona her zaman destek oldu, hâlâ da oluyor. Daum'un kariyerini tartışmak yanlış. O bir okul. Sadece futbolcuların değil, bizim de ondan öğrenecek çok şeyimiz var.

'Son gülen biz olacağız'
Beşiktaş'taki kaliteli oyuncuların hiçbiri diğerlerinde yok. Hangi takımda bir İlhan, bir Tümer var? Hem bireysel yenetek, hem de takım oyunu olarak Beşiktaş'ı geçebilecek bir ekip olduğunu sanmıyorum. Zirvenin en güçlü adayı Beşiktaş'tır. İlk haftalardaki şanssızlıkları artık geride bıraktık. Son maçlarda iyi futbolumuza puanları da eklemeyi başardık. Yavaş yavaş gerçek yerimize doğru emin adımlarla gidiyoruz. Puansız geçirdiğimiz haftaların acısını ligin ikinci yarısında çıkartacak ve son gülen biz olacağız.

'Tümer, Sergen'den iyi'
Tümer gibi bir yetenek az bulunur. Bugüne kadar, kapasitesinin sadece % 60'ıyla oynayabildi. Bu durumda bile neler yapabildiğini hep birlikte gördük. Bence Tümer, en az Sergen kadar, hatta bazı özellikleriyle ondan da iyi bir futbolcu. Ligin ikinci yarısında bunu herkes görecek. Daum'un Tümer'i 11'de oynatmaması hocamızın taktiksel kararıdır. Tümer oyunda oynadığı bölümde üstüne düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Tam randımanla oynamaya başladığında Beşiktaş'ı tutmak artık imkansız olacak."

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır