kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Karadeniz dalgalı

Özkan Sümer'ci olmanın bedelini ağır ödedim. Başkan, beni hiç savunmadı. Şimdi Briegel'e dünyanın parası veriliyor. Yöneticiler, deplasmana bile gitmeye başladılar
Onu biz kovmadık. Oylamada kalmasına karar vermiştik. Kendisi istifa etti. Futbolculara ödemelerimizi zamanında yaptık. Briegel'e sadece 84 bin mark para verdik

Trabzonspor'da ortalık yine karıştı. Eski teknik direktör Sadi Tekelioğlu, yerel Kuzey TV'deki programda suçlamalarda bulunurken Başkan Özkan Sümer, telefonla yanıt verdi. Sadi Tekelioğlu, Özkan Sümer'ci olmanın bedelini ağır ödediğini belirterek, "Beni görev yaptığım dönem içerisinde hiç savunmadı. Yönetim kurulunda beni oylamaya sundu. Hak ettiğim bir biçimde görevden ayrıldığıma inanmıyorum. Benim döneminde transfer yapılmadı. Bazı oyuncular takımdan gönderildi. Çok fedakarlıklar yaptım, bunların hiçbiri dile getirilmedi. Futbolculara para ödenmedi" dedi.

"Briegel çok şanslı"
Briegel'e daha fazla destek verildiğini öne süren Tekelioğlu, "Şimdi kulüpte daha iyi şartlar var. Briegel'e nasıl dünyanın parası verildi? İstanbul'daki yöneticiler artık, takımı tüm deplasman maçlarında takip ediyorlar. Bizim zamanımızda deplasman maçlarında yalnız kaldık" diye konuştu. Bu açıklamalar üzerine, kulüp başkanı Sümer, programa telefonla katılarak, Tekelioğlu'nun suçlamalarına karşılık verdi, "Yönetim kurulu olarak demokratik bir biçimde oylama yaptık ve bu oylama sonucunda teknik heyetin göreve devam etmesi kararı aldık. Kendisi Trabzonspor'dan kovularak, gitmemiştir. Denizlispor beraberliği sonrası görevinden istifa ettiğini açıkladı."

"Ödemeler yapıldı"
Sümer ayrıca, Sadi Tekelioğlu'nun, "Şimdi kulüpte eskisine oranla daha iyi şartlar var" iddialarını, "Biz ona, futbolculara 13 Aralık'ta ödeme yapacağımızı söylemiştik ve gününde ödeme yaptık. Briegel'e ödeme konusunda da dünyanın parasını verdiğimizi söylüyor. Bunlar çok yanlış ifadeler. Briegel'e şu ana kadar sadece 84 bin marklık bir ödeme yaptık" şeklinde yanıtladı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır