kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Süperstar yıllara fena kafa tutuyor!

Ajda Pekkan işletmeciliğini yaptığı mekanda üç saat şarkı söyledi, genç sanatçılara taş çıkardı. Süperstar'a dayanamayan garsonlar bile doyasıya dans ettiler...
Yılların eskitemediği usta yorumcu Ajda Pekkan, önceki akşam işletmeciliğini yaptığı Catwalk gece kulübünde sahne çalışmasına başladı. Mekana beyaz Limuzin'le gelen sanatçı, sahnedeki muhteşem performansıyla genç sanatçılara taş çıkardı. Üç saat sahneden inmeyen Süperstar, Tarkan, Kenan Doğulu, Mirkelam, İzel ve Kayahan'ın şarkılarıyla herkese güzel bir bayram gecesi yaşattı. Pekkan'ın bu ilk gecesi için bir gün önce İsviçre'den gelen kardeşi Semiramis Pekkan ise gece boyunca yerinde duramadı ve sürekli dans etti.

DOSTLARI DİNLEDİ...
Gecenin ilerleyen saatlerine doğru hareketli şarkılarını art arda söyleyen Pekkan'a garsonlar eşlik etti. Ellerinde Süperstar'ın büyük boy karikatür resimleriyle sahneye çıkan garsonların dansına mekanın diğer işletmecisi İzzet Çapa da eşlik etti. Geceye ayrıca, Faruk Süren, Yonca-Talha Ebuziya, Ersoy Çetin, Ferdi Özbeğen, Güngör Bayrak, Dilruba Sarıyer, Siret Derman gibi isimler de katıldı.

İŞTE AJDA MÖNÜSÜ
Tadımlık: Pop Star (Izgara çeşitleri)

Doyumluk: Süperstar Steak

Salata: Diva



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır