kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vatan hainlerine sözümdür

YAŞAR SERT

Yazdıklarım tamamen doğru ve gerçektir. Dürüst ve mütevazi bir yaşantısı olan, büyük bir şehrin eski ve tanınmış Ailelerinden birine me subum. Reklam ve vergiden düşmek amacını gütmeyen bir çok hayırlarım olmuştur.

Yakın bir zamana kadar, tıpkı bir çınar ağacı gibi, çevresine maddi, manevi yardımcı olan ve küsleri barıştıran bir konumdayken, evimi geçindirebildiğim için şükreder hale geldim. Şeker Bayramına yaklaştığımız şu günlerde, evime tatlı alamayacak hale gelmiş bulunma tayım. Benim durumum böyle olursa, orta gelirli vatandaşın halini varın siz düşünün!

Buradan, ülkeyi borç batağına düşüren ve yeni gelecek borçları bir kahraman nidasıyla övünerek açıklayan Ülkeyi yönetenlere sesleniyorum!

Lafla peynir gemisi yürümez... Ülkeyi Yönetenler, vatanını ve milletini gerçekten seviyorlarsa, devleti hızla küçültmelidirler.

Bunun için Siyasiler ilk etapta;

* Bakanlık Sayısı azaltılmalı.

* Mecliste Milletvekilliği sayısı azaltılmalı.

Afganistana gönderilen 1000 Kişilik Askerin 1 Aylık Maliyetinin 50 Milyon Dolar olarak açıklandığı göz önüne alınırsa, 1 askerin 1 Aylık maliyeti 50.000 Dolar olduğu ortaya çıkmaktadır. Ordumuzdaki Asker adedinin yaklaşık 800.000 Kişi olduğuna göre Askeri harcamaların ne kadar büyük boyutta olduğu, kendiliğinden ortaya çıkmaktadır.

Bu durumda, gecekonduda oturan bir vatandaşın evinin önüne Limuzin marka araba dayayarak bununla övünmesinde olduğu gibi, ülke ordusununda Dünyanın sayılı güçlü Ordularından biri olduğunu açıklaması aynı şeyi ifade etmektedir. Bu gerçekler göz önüne alındığında, ordununda bir an önce küçülmesi gerekmektedir.

Bunun için;

* Ülke genelinde bütün birlikler Birer kademe küçültülmeli.

* Ege Ordusu, Yunan tehtidi bahanelerinin ardına sığınılmadan lav edilmeli.

* Kıbrısta bulunan Kolorduda aynı şekilde lav edilmelidir.

HALKIMIZ, ŞİMDİYE KADAR ÜZERİNE DÜŞEN FEDAKARLIKLARI FAZLASIYLA YAPMIŞTIR VE YAPMAKTADIR. ÜLKEYİ YÖNETENLER, YUKARIDA SIRALADIĞIM FEDAKARLIKLARI YAPMADIKLARI SÜRECE SAMİMİ OLDUKLARINI SÖYLEYEMEZ.f BUNLARI YAPMADIKLARI SÜRECEDE HALKIMIZ ONLARI DAİMA ANLI ŞANLI VATAN VE VATANDAŞ HAİNİ OLARAK GÖRECEKTİR...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır