kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Gerçek basın, bunu da yazın

FİKRET OĞUZ

Ben Turkiyede basin`in gercekleri yazmadigini hatta daha ileri giderek menfaatleri icin halki uyuttuklarini ve yonlendirdiklerini dusunuyorum. Boyle dusundugum icin bu yazinin da yok edilip yayinlanmayacagi kanaatindeyim. Bu kose Hyde park olsa bile. Ben ingilterede Londra`da ikamet ediyorum ve her hafta gercek hyde park`i ziyaret ediyorum. Bakalim bizim hyde park nasil calisiyor.

Efendim Sayin Dervis`in bir sabah kahvaltisi Hilton`da asgari ucretlinin bir aylik maasindan fazla tutuyorsa ve bu kahvalti asgari ucretlinin maasindan kesilen vergilerden karsilaniyorsa, Turk basini da bunu hic edip yayinlamiyorsa ben o basindan suphe ederim. Sadece bu kadar da degil . Eger sayin Dervis`in bir aylik telefon faturasi asgari ucretle calisan bir iscinin bir senelik maasindan cok tutuyorsa ve bu fatura asgari ucretli iscinin maasindan kesilen vergiden odeniyorsa , Basin bunu haber yapmiyorsa o basin cok ozur dileyerek soyluyorum satin alinmis basin olarak dunya tarihinde yerini alacaktir.

Efendim biliyorsunuz banka hortumculari Tutuklu olarak hapishanelerde kaliyorlar degil mi?? yanildiniz hic birisi hapishanede kalmiyor hepsi ozel hastahanelerde kaliyor ve yedikleri onunde yemedikleri arkalarinda bilmiyordunuz degil mi? bilemezsiniz cunku satin alinmis basin bunu haber yapmiyor. hapishaneler bu milleti soyanlar icin yapilmadi zaten. Zavalli hakim Tutuklamis hapse konmasini soylemis ve de orada zannediyor. Bakin Bu olaylar Dunyada Turkiyeden baska yerde yasanmaz. baska bir ulkenin halki bu olaylara kayitsiz kalmaz. Baska bir ulkede sivil toplum orgutleri bu gun Turkiyede oldugu gibi satin alinamaz. Son 3 haftadir Misyonerlik tartismalari girla gidiyor. Kimse isin esas yonune parmak basmiyor. Ingilterede Musluman olarak benim misyonerlik yapmama kinmse karismiyor, benim burada cami acmama da kimse karismiyor, hatta ve hatta burada yerel makamlar tesvik bile ediyorlar. Allaha inanmiyan , Allahtan korkmiyan bir insandan tek Allaha inanan icinde Allah korkusu olan musluman daha iyidir diye bakiyorlar. Ama biz bu islamik faaliyetleri yaparken Ingiliz hukumeti papazlarin ellerini kollarini baglamamis.

Okullarindea dini egitim Nursery denen ve 3.5 yasinda cocuklara hitap eden bolumlerinden dini egitimeri basliyor.Kiliseler 2 yasindan itibaren dini egitim vermeye basliyorlar.

Efendim Turkiyede de dini egitim boyle olsa Cami imamlari cocuklara 2 yasindan itibaren din egitimi verseler okulllarda din egitimi 3.5 yasinda baslasa , imamlarin elleri kollari baglanmasa Kim cekinir Misyoner faaliyetlerinden, Kim cekinir hristiyanlarin Turkiyede kilise acmasindan.

Hulki cevizoglunun programinda kitapta Muslumandan seytanin oglu diye bahsediliyor.Bu bir suc duyurusudur hani duymadik bana Turk halkina seytanin cocugu diyen yayinevi hakkinda ne gibi bir islem yapildi !!! bekliyoruz. Efendim Uzulerek soyluyorum Turkiye bagimsiz bir ulke degil , Turk halki da bagimsiz degil, Ataturk`un isminin arkasina siginan ama Ataturkun butun fikirlerine karsi cikan zumreler tarafindan Turkiye her gun biraz daha yikiliyor ve satiliyor.

Buradan sesleniyorum Bunun suclulari bu gun Turk basinini elinde bulunduran gruplar , Turkiyeyi yonetenler ve Turkiye Cumhuriyetini kor mak ve kollamak gorevi olan Komutanlardir. Belki bu gun hizmet ettikleri devletlerin gucu ile onlara bir sey yapilamiyor ama bu kisiler bilsinler ki Tarih bu insanlari Turkiyeyi satmak ve Egemen guclere peskes cekmekle sucliyacaktir. Bu boyle biline.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır