kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ödüllü sürücünün bayram kazası

Muğla Valisi Hüseyin Aksoy'un makam şoförü, yola aniden fırlayan 17 yaşındaki Bahar Aldağ'a çarptı. Genç kız yaşamını yitirirken, makam şoförü gözaltına alındı
Bayram kutlamalarına katılmak üzere Bodrum'a giden Muğla Valisi Hüseyin Aksoy'un makam arabası önceki gece, Güllük yakınlarında aniden yola çıkan 17 yaşındaki Bahar Aldağ'a çarptı. Genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, makam arabasını kullanan Süleyman Bozhöyük gözaltına alındı.

Vali Aksoy, talihsiz bir kaza yaşadıklarını belirterek, "Genç kız, Güllük yakınlarında birden önümüze fırladı. Şoförümün çabasına rağmen kazayı önleyemedik. Jandarma komutanlarından aldığım bilgiye göre, önümüze atlayan genç kız ile arkadaşları, geç saatlere kadar eğlenmişler. Daha sonra otomobil içinde konuşurlarken aralarında tartışma çıkmış. Genç kız da kavga esnasında kaçmak isterken yola fırlamış. Bu anda da kaza meydana geldi" diye konuştu.

Kazaya neden olan makam aracı şoförü Bozhöyük'ün başarılı bir sürücü olduğu, Lale Aytaman'ın Muğla Valililiği sırasında da 'iyi sürücü' seçilip plaket ile ödüllendirildiği açıklandı.

Mehmet AKDEMİR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır