kapat
19.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sinema için çiğ tavuk bile yenir!

Hollywood starları rol için nelere katlanmıyor ki... 30 kilo alıp, vermek, hatta kulaklarını küçültmek. İşte yıldızların fedakarlıkları:
Will Smith: Dünyaca ünlü boks şampiyonu Muhammed Ali'yi canlandıran Smith bu rol için aylarca boks çalışıp yumruk yemekle kalmadı, kulaklarından da oldu! Genç aktör Muhammet Ali gibi küçük kulaklara sahip olmak için protez taktırdı.

Holly Hunter: When Billie Beat Bobby filminde tenis yıldızı Billie Jean King'i canlandıran aktris, bu rol için inanılmaz bir çalışmanın içine girdi. 43 yaşındaki sanatçı, 5 ay boyunca günde 2 saat spor yaptı ve sıkı diyet uyguladı.

Angelina Jolie: Sanal dünyanın ''atletik yıldızı'' Lara Croft olmak Angelina Jolie(26) için hayli zahmetli oldu. Tam 10 hafta boyunca bir erkek gibi vücut çalışan Jolie için çalıştırıcısı Josh Salzmann, ''Angelina, gerçek bir atlete dönüştü. Onun çalıştığı ağırlıkları erkekler kaldıramaz'' yorumunu yaptı.

Ben Affleck: Adeta bir ''komando eğitimini'' andıran 8 haftalıkyoğun bir programa ''Pearl Harbor'' filmindeki savaş pilotu rolü için katlandı. Spor hocası rehberliğinde yürüyüş bandında hızlı koşu, ağırlık çalışması, tırmanma, atlama gibi hareketlerden oluşan programı izledi. Rambo gibi form tuttu.

John Travolta: 'Kod Adı Kılıçbalığı'' filminde formunun doruğunda izleyici karşısına çıkan 47 yaşındaki aktör, bu rol için 20 kilo verdi. Bunun sırrını, 'egzersiz ve porsiyonları yarıya indirmek'' şeklinde açıkladı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır