kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Myhre'de pürüz

Dün İstanbul'a gelen Myhre ile siyah-beyazlı yönetim 2.5 saat süren bir pazarlıktan sonra el sıkıştı. Fakat kulübü Everton fiyatta zam yapınca imza bugüne kaldı

300 bin $'a 'evet' dedi
Beşiktaş'ın daha önce prensipte anlaştığı Norveç Milli Takımı'nın birinci, Everton'ın ise üçüncü kalecisi Thomas Myhre dün İstanbul'a geldi. Havaalanından Swiss Otel'e geçen Norveçli kaleci burada yönetici Yıldırım Demirören, İbrahim Altınsay ve Fikret Orman ile masaya oturdu. 2.5 saat süren pazarlık sonrası Myhre, 300 bin $'a "evet" dedi. Kartal, 28 yaşındaki Norveçli ile her konuda anlaştı ama kulübü Everton kiralama bedelinde zam yapınca, işler karıştı ve imza bugüne kaldı.

Ciddi sakatlık geçirmiş
İngiliz kulübü daha önce Beşiktaş'tan 250 bin dolar isterken bu rakamı 150 bin dolar daha arttırdı. Beşiktaş yönetimi bu sabah yapacağı görüşmeler ile bu sorunu çözmeye çalışacak. Siyah-beyazlılar ayrıca Everton'dan Norveçli için detaylı bir sağlık belgesi de isteyecek. Altınsay, "Everton ile görüşmelerimiz sürüyor. Yarın da (bugün) görüşeceğiz. Everton ile henüz anlaşamadık. Bu pürüzleri gidereceğiz ve bugün Myhre ile sözleşme imzalayacağız" dedi.

Sociedad yan çiziyor
Nihat'ı "5 milyon $+ Jankauskas" karşılığında Real Sociedad'a satan Beşiktaş, Nihat'ı ikna etmeye çalışırken yeni bir pürüzle karşılaştı. Yönetim, İspanyol kulübünden brüt 1 milyon $ isteyen Nihat'ı ikna etmek için uğraşırken, Sociedad'ın da Jankauskas'ı vermemek için yan çizmeye başladığı öğrenildi. İspanyollar, Beşiktaş'a, "Jankauskas'ın yerine başka oyuncular verelim" teklifini getirdi. Bu pazarlıklar, Rize maçı sonrası İstanbul'da yapılacak görüşmelerde sonuca bağlanacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır