kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

ACELE EDİN

KDV'de indirim 15 gün ertelendi. Ama unutmayın; KDV inecek diye kimse mal almıyor
Hükümet, en yetkili ağızlardan "KDV inecek" açıklamaları yaptıktan sonra geri çekildi. Başlangıçta 1 Kasım'da başlaması ve iki ay sürmesi planlanan KDV indiriminden hiç ses yok. IMF'den gelen "Acele etmeyin, bizi bekleyin" sinyali üzerine işi ağırdan alan Ankara, şimdiden vergi indirimi uygulamasını 15 Kasım'a erteledi.
Ancak işin bir de piyasa yönü var. "Nasıl olsa KDV inecek" beklentisi yüzünden, zaten cılız olan talep bıçak gibi kesildi. Koç Holding yöneticisi Cengiz Solakoğlu bu duruma isyan etti: "Bir haftadır tek bir otomobil, buzdolabı satılmıyor. Eğer indirim yapamayacaklarsa, çıkıp açıklasınlar. Hiç değilse vatandaş bilsin, boşuna beklemesin."

Tüm Metin

2.2 trilyona geçti
306 metrelik uçak gemisi Varyag, Boğaz'ı 6 saatte tehlike yaratmadan geçti. Aylardır Karadeniz'de bekleyen dev uçak gemisi geçişe 8.50'de başladı. Varyag'a 6'sı çekici 27 gemi ve 16 Türk kılavuz kaptan eşlik etti.
TÜRKİYE sayfasında

Emniyet'i yıkan olay
Büyük patlama yaşayan kapkaça karşı amansız mücadele veren polis, Aydın'daki "kapkaççı polis" şokunu yaşıyor. 6 yıllık polis memuru Şahin Falay, meslekten ihraç edildi ve cezaevine gönderildi.
TÜRKİYE sayfasında

Zor görev
Ecevit: Afganistan'a 87 kişilik bir özel harekat grubu gidecek Temennimiz eğitim ama istenmedik olaylarla karşılaşabilirler. Ecevit asker gönderme kararını Bakanlar Kurulu'nda imzaya açarken, "İtirazı olan var mı?" diye sordu.
POLİTİKA sayfasında

Meclis barut gibi
Derviş, milletvekillerinin şirket kurtarmak için ricacı olduğunu öne sürünce, TBMM üyeleri patladı: "Hemen bu isimleri açıkla". Devlet Bakanı Derviş'in sözleri dün Ankara'yı ayağa kaldırdı.
POLİTİKA sayfasında

Sergen'in eski aşkı Ümit'in gözdesi
Cimbom'un golcüsü Ümit Karan'ın gözü Burcu Esmersoy'dan başkasını görmüyor. Sevgilisini hediyelere boğan Ümit, geçen hafta Akmerkez'de milyarlarca liralık alışveriş yaptı.
MAGAZİN sayfasında

Amerika'nın en cesur haltercisi
ABD'li halterciler savaştan korkup gelmek istemedi. Jacqueline hariç... ABD savaş yüzünden Antalya'daki Dünya Halter Şampiyonası için sporcularına "İsteyen gelsin" dedi.
MELODİ sayfasında



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,602,000 1,581,000
MARK 739,000 733,000
EURO 1,426,000 1,433,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır