kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Maddi bakımdan oldukça rahat hareket edebileceğiniz bu gün tüketime eğilim gösterebilirsiniz..Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebileceğinden kolayca aşırıya kaçmanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Burcunuzdaki Ayın Uranüsle sert etkileşimi bu gün zaman zaman keskin yaklaşımlar göstermenize neden olabilir. Yine de yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Bu gün dış görüntünüzle dikkat çekmek isteyebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz.Bireysel çalışmalar bu gün sizin açınızdan çok daha verimli olacaktır. Çevresel faktörlere duyarlı olduğunuzdan, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz.Kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Fakat Uranüsün ve Ayın sert etkileşimi yanılma riskinizi arttırabilir. Otorite konumundaki kişilerden destek göreceksiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün Boğadaki Ayın açıları enerjinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor.Yabancı ülkelere ve ortamlara ilgi duyabilir bu amaçla seyahatler planlayabilirsiniz. Eğitim konuları ağırlık kazanıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bu gün ikili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, eşinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışmalısınız. Ortaklaşa çalışmalardan ve yatırımlardan kar elde edebileceğiniz görülüyor..Kısa yolculuklar gündeme gelebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ayın durumu eşinizin ve ortağınızın desteğini bir çok konuda görebileceğinize işaret ediyor. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz.Geleceğe yönelik yeni anlaşmalar gündemde.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün işlerinize ekstra özen gösterebileceğiniz görülüyor. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz.Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı arttırırken, kendinizi sağlık bakımından formda hissedebilirsiniz


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Boğada bulunan Aydan çok rahat etkiler alacağınız bugün enerjinizi, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz. Eğlenceli toplantılar gündeminizde yer alıyor. Sevgi ve toplumsal yaşam alanlarında daha başarılısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzdaki Uranüsün Ayla yaptığı sert etkileşim yaşadığınız yerle ilgili huzursuzlukları ortaya çıkartabilir. Aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Evinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Araştırmaya,öğrenmeye ve haberleşmeye çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Çıkabileceğiniz yolculuklarda bilgilerinizi arttırma fırsatları bulabilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır